Premiera mondială a noului model crossover: ŠKODA îşi măreşte familia de SUV-uri

| 16 ianuarie 2019 | 0 Comments

›   Acest crossver este un model absolut nou şi îmbină avantajele oferite de SUV-uri cu agilitatea unei compacte.

›   Sistemele de asistenţă de ultimă oră, la care se adaugă şi numeroase soluţii Simply Clever sunt îmbrăcate într-un design proaspăt

›   Premiera mondială a noului model ŠKODA va avea loc în martie 2019, la Salonul Auto de la Geneva

Ofensiva modelelor SUV ale mărcii ŠKODA continuă în pas alert. Crossover-ul este un nou model SUV al mărcii din Republica Cehă, alăturându-se modelelor de succes KODIAQ şi KAROQ. ŠKODA a prezentat o imagine de teasing în care este reprezentată silueta maşinii.

Sunt primele indicii cu privire la designul viitorului model crossover, care va fi lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva (5-17 martie). Imaginea oferă prime informaţii despre secţiunea frontală a maşinii şi prezintă noul design distinctiv al farurilor LED, cu lumini de zi în partea de sus şi lumini de semnalizare dinamice integrate.

Noul model ŠKODA oferă tot ce au mai bun de oferit două tipuri de modele diferite, îmbinând avantajele SUV-urilor, şi anume poziţia înaltă a scaunelor, vizibilitatea bună, accesul facil în maşină şi coborârea confortabilă, cu avantajele unei compacte: agilitate şi manevrabilitate. Astfel, crossover-ul urban ŠKODA este maşina ideală pentru oraş, dar şi pentru mai departe.

Fiind bazat pe matricea modulară transversală a Grupului Volkswagen (MQB), acest model ŠKODA oferă noi sisteme de asistenţă şi numeroase soluţii Simply Clever. Acestea reprezintă unul dintre beneficiile specifice tuturor modelelor ŠKODA, alături de spaţiul generos de la interior.

Video: YouTube

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noul Opel Insignia aduce în segment ultima generație de lumini IntelliLux LED® Pixel. Premiera în ianuarie 2020 la Salonul Auto de la Bruxelles

Premiera în ianuarie 2020 la Salonul Auto de la Bruxelles. Opel dezvăluie primele imagini cu noul Insignia.

Închide