Premieră mondială: noul Outlander PHEV Concept-S va fi prezentat la Paris

| 23 septembrie 2014 | 0 Comments
Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris 2014, noul său concept Outlander PHEV Concept-S*. Outlander PHEV Concept-S este un model concept, dezvoltat pe baza modelului OutlanderPHEV.

În cadrul salonului, Mitsubishi Motors Corporation va prezenta, de asemenea, 11 modele (5 modele în ziua

dedicată presei) inclusiv modelul Outlander PHEV versiunea de raliu, ce a participat la competiția FIA Asia Cross Country Rally 2014, modele cu specificații de producție europene, modelul i-MiEV precum și altemodele electrice (EV) și hibride (PHEV).

Outlander PHEV Concept-STrăsături generale

Outlander PHEV Concept-S este un model concept, reprezentând versiunea cu design special a modelului de serie Outlander PHEV. Conceptul designului său este spectaculos atât la interior cât și la exterior, acesta având la bază trăsături sportive și sofisticate.

Designul său atractiv, performanțele oferite în timpul condusului, asigurate de către motorul Twin Motor 4WD și de către sistemul plug-in hibrid electric, puterea și agilitatea precum și silențiozitatea, caracteristice modelului, pe parcursul rulării, oferă șoferului o experiență complexă și unică la volanul său, la cele mai înalte standarde de calitate, confort și performanță, ce asigură plăcerea condusului, indiferent de condițiile de rulare.

Outlander PHEV Concept-S – Finisaje exterior

Menit să simbolizeze funcționalitatea și siguranța specifice SUV-urilor marca Mitsubishi Motors, designul grilei frontale încadrează logo-ul celor 3 diamante, cu ornamentele cromate îngroșate pe fiecare parte, oferind un efect  tridimensional și senzația de mișcare perpetuă.

Farurile curbate oferă, de asemenea, senzația de dinamism,, fiind orientate ușor în sus, spre exterior.

Acest efect de protecție se continuă și în partea din spate, unde insertiile simbolice cromate similare cu cele din partea frontală, sunt accentuate de către ansamblul stopurilor alungite, ce se întind de la haion spre aripi, sugerând astfel un stil dinamic și inovator și, totodată, oferind rigiditate pentru un plus de siguranță. Culoarea caroseriei este un alb special, cu reflexii de platină, cu finisaj de fulgi de sticlă.

Outlander PHEV Concept-S – Finisaje interior

Spre deosebire de designul exterior strălucitor, designul habitaclului, în tonuri de negru și burgund, exprimă calitate și rafinament,oferind pasagerilor o senzație reconfortantă.

Habitaclul modelului Concept-S’ a fost conceput, în mod special, cu atenție la detalii, lasând astfel impresia de măiestrie și rafinament în execuție, aspecte puse în valoare de către:

-Insertii de lemn negru cu accent argintiu

-Consola centrală, ce a fost proiectată având ca sursă de inspirație cutiile tradiționale japoneze, realizate cu lac negru.

-Pielea moale fină, atent aleasă și cusută manual de către profesioniști, pentru tapițeria scaunelor.

În plus, tapițeria scaunului formează o suprafață tri-dimensională, efect redat de către dungile orizontale ce ies în relief oferind o fixare superioară, în timp ce liniile verticale, sunt concepute în așa fel încât să urmărească ușor conturul corpului, oferind pasagerilor stabilitate, siguranță și confort.

Accentele argintii ce încadrează liniile verticale ale scaunelor, se curbează în jurul scaunelor, sporind astfel calitatea percepută la nivelul interiorului.

Outlander PHEV Concept-SSpecificații tehnice

Lungime (mm) 4,760
Latime (mm) 1,840
Inaltime (mm) 1,700
Ampatament (mm) 2,670
Locuri pasageri 5
Motorizare Sistem Plug-in Hibrid Electric(două motoare de tip sincron cu magneți permanenți, o baterie litiu-ion (12kWh),un motor pe benzina 2.0-liter 4-cyl. DOHC MIVEC)
Tren de rulare Twin Motor 4WD

 

  1. Gama Mitsubishi Motors la Salonul Auto Paris 2014

 

Model Nr modele expuse Observații
Zile dedicate presei Zile dedicate publicului
Outlander PHEV Concept-S 1 1 Model concept.
MITSUBISHI Concept XR-PHEV 1 Model concept.
Outlander PHEV 2 Model de serie.
Outlander PHEV 1 1 Versiunea de raliu. Finalist ce s-a remarcat în competiția FIA Asia Cross Country Rally 2014.
i-MiEV 1 1
Outlander 1
ASX 1 RVR sau Outlander Sport în anumite țări.
Space Star 1 Mirage în anumite tari.
Pajero 1 Montero sau Shogun în anumite țări.
L200 1 Triton în anumite țări.
Total 5 11

VIA: Mitsubishi Motors Corporation, Mitsubishi Motors Romania

Imagine: autobild.de


Tags: , , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
NRA, lider detaşat la jumătatea sezonului în CNRD!

La jumătatea sezonului intern, Napoca Rally Academy conduce în clasamentul pe echipe cu 354,2 puncte, urmată de DTO-Tellur R.T. cu...

Închide