spot_img

Porsche 911 BT1000 tunat de 9ff – Performanţă dincolo de extrem

Essen Motor Show reprezintă un prilej important pentru cei care doresc să-şi împărtăşească experienţa, să prezinte ultimele creaţii în materie de motorsport, tuning, maşini sport sau clasice.

Tunerii germani, 9ff, au cochetat cu modelarea maşinilor Porsche încă din anul 2001. Nemţii de la 9ff sunt renumiţi pentru standardul de înaltă performanţă şi designul viguros pe care-l imprimă modelelor.

La ediţia din acest an, această echipă entuziastă de experţi în tuning, vor prezenta cel mai rapid Porsche 911 pe care l-au construit vreodată.

Dacă ţi-ai dorit vreodată să conduci o maşină care atinge 300 de kilometri/oră în doar 15,9 secunde, atunci visul tău a devenit realitate. Este mai rapid cu aproximativ 2,8 secunde faţă de precedenta lor creaţie Porsche GT3 G Turbo.

Noul kit a fost denumit BT 1000. Dacă constructorul nu ne-a oferit până acum detalii cu privire la această cifră, nu-mi rămâne decât să presupun că acest număr poate fi legat de numărul armăsarilor ce se ascund sub capotă.

Până vom primi datele tehnice ale acestui monstru, vă recomand să savuraţi noua înfăţişarea a acestui model. Pentru a creşte eficienţa aerodinamică a kit-ului, au fost adaptate şi montate următoarele elemente noi: bară de protecţie faţă, praguri laterale, spoiler şi aripă spate.

Iar dacă nu am fost hipnotizaţi de ceea ce se află în faţa noastră, priviţi cu atenţie setul nou de jante din aliaj uşor şi sistemul sport de evacuare.

Porsche se prezintă la Essen Motor Show cu reputaţia generată de înfrângerea unui Bugatti Veyron într-o cursa de accelerare, în acest an.

Related Articles

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,317FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri