Polaris a lansat doua noi modele: Scrambler XP 1000 si Ranger XP 900 Deluxe Edition

| 7 decembrie 2013 | 0 Comments

Polaris a lansat zilele trecute in Statele Unite ale Americii inca doua noi modele de vehicule Off Road: Scrambler XP 1000 si Ranger XP 900 Deluxe Edition

Acestea sunt menite sa reinventeze standardele in domeniul Off Road, anunta Polaris Romania.

„In ultimele 4 luni, Polaris a introdus pe piata 9 noi vehicule” a marturisit David Longren – vicepresedintele Polaris Off Road, citat de Polaris Romania. „Modelul Scrambler XP 1000 si Ranger XP 900 Deluxe Edition aduc noi facilitati pentru vehicule recreationale Polaris.”
In 2013 Polaris a lansat modelul Scrambler XP 850 H.O. ce a adus pe piata un design nou, sportiv si agresiv. Motorul pe injectie electronica (EFI), cu o capacitate de 850 cmc, dezvolta o putere de 77 CP. Vehiculul dispune de portbagaje fata-spate si de un esapament sport care ajuta la imbunatatirea performantelor motorului, dar pentru cei pasionati de Off Road Polaris a lansat performantul Scrambler XP 1000 ce vine cu si mai multa putere.

Polaris Scrambler XP 1000

Noul model are un motor cu injectie electronica (EFI) cu o capacitate cilindrica de 952 cc, ce produce 89 CP oferindu-i un raport putere pe kilogram superior. Acesta vine echipat cu servo-directie adaptabila, amortizoare sport Premium Fox Podium X 2.0 Shocks, cu o garda la sol este de 29cm, suspensii fata de 22,9 cm si pe spate de 26 cm. Vehiculul cantareste 338 kg si are in lungime de 209cm, latime de 123cm si inaltime de 123cm, iar rezervorul are o capacitate de 19,9 L, conform Polaris Romania.

Polaris Ranger XP 900 Deluxe Edition

Cel de-al doilea vehicul lansat de Polaris este noul Ranger XP 900 Deluxe Edition. Acesta vine cu performatele dotari ale modelului Ranger XP 900. Dispune 60 CP, 875 cc si un motor cu injectie eletronica (EFI). Ce aduce nou gamei utilitare acest model este ca Editia Deluxe are montata din fabrica o pereche de scaune sport ce sporesc confortul calatoriei, inlocuind astfel obisnuita bancheta, vine cu usi tip 1/2, sistem audio si Bluetooth, pentru o experienta aparte, potrivit Polaris Romania. Culoarea pe care poate fi comandat vehiculul este portocaliu metalizat.

Avand in vedere numeroasele lansari din ultima perioada, echipa Polaris a anuntat ca nu se va opri aici, ci va continua sa inoveze.

Sursa si imagini: Polaris Romania


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
80 de ani de la victoria BMW 328 la Mille Miglia, 8 decenii de poveşti

BMW 328 şi victoria de la Mille Miglia - o poveste de 8 decenii care a definit marca bavareză, cu...

Închide