Ford Mustang în Europa

| 7 decembrie 2013 | 0 Comments

Legendara maşină americană, Ford Mustang a ajuns în Europa

Compania a lansat oficial maşina la evenimentul Go Further, organizat la Barcelona. Bolidul se va vinde în doua variante de motorizare şi caroserie. Primele maşini vor apărea însă pe străzile de pe Bătrânul Continent abia în 2015, informeaza Digi24.ro.

Vineri 06 decembrie 2013, modelul a fost dezvelit concomitent în şase oraşe de pe patru continente, însă pentru Europa lansarea noului Ford Mustang vine şi cu o veste bună. În cadrul evenimentului de la Barcelona, s-a anunţat disponibilitatea acestui model pe piaţa europeană pentru prima dată în 50 de ani de existenţă a Ford Mustang, anunta Tiriac Auto.

“Ford Mustang înseamnă pentru noi mai mult decât o maşină. Ceea ce aţi văzut astăzi este o investiţie foarte mare pentru Ford şi a fost făcută pentru a menţine linia de producţie actuală şi chiar să o facem şi mai mare ca până acum”, a spus Roelant de Waard, preşedinte vânzări Ford Europa, citat de Digi24.ro.

Noua generaţie Ford Mustang va fi produsă în Statele Unite, însă va avea şi suflet european. Cel puţin versiunea pusă în mişcare de propulsorul Ecoboost de 2.3 litri. Unitatea cu patru cilindri, supraalimentată, se va naşte la uzina Ford din Valencia, Spania, anunta Automarket.ro.

Video: YouTube – Ford Europe

Imagine: Tiriac Auto


Tags: , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noul BMW R 18: cruiser suprem cu rădăcini în istorie

Cu noul R 18, BMW Motorrad intră în segmentul cruiserelor. Ca niciun alt model BMW de până acum, acest model...

Închide