Piloții Top Cross TCS Racing Team s-au clasat în puncte la cursele internaționale din weekend

| 27 iunie 2019 | 0 Comments

7 piloți ai echipei Top Cross TCS Racing Team a participat în weekendul 22 – 23 iunie la etapa a cincea din Campionatul Balcanic de Motocross și la ultima din Campionatul European de Sud Est programate la Globare, în Serbia.

Circuitul de motocross de la Globare a găzduit, în weekendul 22 – 23 iunie, atât etapa a cincea din Campionautl Balcanic de Motocross, cât și ultima etapă din Campionatul European de Sud Est, punctele adunate aici contând pentru ambele ccompetiții.

Echipa Top Cross TCS cu 7 piloți, trei la clasa 65 cmc și patru la clasa 85 cmc, șase dintre ei reușind să termine în puncte.

La clasa 85 cmc au participat Zoltan Ordog, Mihai Dine, Mihnea Banu și Vlad Urulescu, iar la clasa 65 cmc au luat startul Ioan Chiujdea, Maria Grigoraș și Luca Ștefănescu.

Zoltan Ordog a obtinut cea mai bună clasare la clasa 85 cmc și a urcat pe podium la finalul etapei. Pilotul Top Cross TCS Racing Team a terminat ambele manșe pe poziția a treia în cele două competiții. În top 10, la clasa 85 cmc, s-a clasat și Mihai Dine, pe locul 9, iar Mihnea Banu și Vlad Urulescu au terminat pe pozițiile 12, respectiv 16.

La clasa 65 cmc, Ioan Chiujdea a terminat pe locul 6, Maria Grigoraș pe locul 8 și Luca Ștefănescu pe poziția a 10-a.

“A fost un weekend interesant în care toți piloții echipei au făcut progrese de la o sesiune la alta și în care s-au luptat pentru fiecare poziție. Concurăm alături de cei mai buni piloți din regiune și asta este important pentru dezvoltarea fiecărui pilot din echipă. Sunt mulțumit de evoluția lor și ne pregătim acum pentru ultimele două etape din Campionatul Balcanic programate în Macedonia și Bulgaria”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei, citat de autostiri.ro.

Următoarea etapă din Campionatul Balcanic (BMUt) este programată pe 31 august – 1 septembrie, pe circuitul Strumica din Macedonia.

Sursa si imagini; comunicat transmis Autostiri.ro

 


Tags: , , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noile tehnologii sprijină siguranța la volan

Artificial Intelligence.. Electrificare totală. Oncoming Lane Mitigation. Condusul autonom. Sisteme de monitorizare video a șoferului. Tehnologie din aviația militară. Realitatea...

Închide