Petruţ şi Dionisios atacă titlul european la clasa KF3

| 12 aprilie 2012 | 0 Comments

Campionatul European de Karting 2012 la clasa juniorilor KF3 se apropie cu paşi repezi

Campionatul European de Karting 2012 la clasa juniorilor KF3 se apropie cu paşi repezi de startul primei curse. CIK-FIA a publicat lista înscrişilor, care cuprinde nu mai puţin de 117 piloţi cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, gata să îşi dispute titlul în cadrul a două evenimente ce vor avea loc pe două circuite arhicunoscute în „micul circ”.

Prima etapă se va desfăşura pe circuitul Jean Brun din Varennes-sur-Allier, Franţa în perioada 26-29 aprilie. Cea de-a doua etapă va avea loc în week-end-ul 19-22 iulie pe circuitul din Brandon, Marea Britanie, care a fost redesenat şi reomologat internaţional , având în prezent o lungime totală de 1.380 metri.

La ediţia 2012 vor fi repezentate 24 de naţiuni

Primul număr din concurs (#201) a fost atribuit campionului en-titre, George Russell (Marea Britanie) care a câştigat anul trecut titlul în Spania. La ediţia 2012 vor fi repezentate 24 de naţiuni, iar ţările cu cel mai mare număr de reprezentanţi sunt Franţa (18 piloţi) şi Marea Britanie (16 piloţi).

România va fi şi ea reprezentată de Petruţ Florescu (#310) şi Denis Marcu (#313) care vin cu forţe proaspete după luptele grele date în cele trei etape ale WSK Master Series.

Dar înainte de Campionatul European, în week-end-ul 21-22 aprilie, vă invităm să vă „încălziţi motoarele” la prima etapă a Campionatului Naţional de Karting, ce va avea loc pe circuitul AMC Kart din Bucureşti.

Le urăm baftă celor doi juniori şi sperăm să auzim imnul României în cadrul celor două competiţii europene, iar participanţilor din Campionatul Naţional de Karting le dorim un sezon cât mai competitiv, încununat de succese.

Sursa: Ana Grozea – Federatia Romana de Karting

Credit foto: fotografia remisa de Ana Grozea


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Victorie, în premieră, pentru Bogdan Micu la Promo Rally

Participare scăzută, spectacol maxim. Această propoziție exprimă succint cele întâmplate la cea de-a treia etapă a Promo Rally powered by...

Închide