spot_img

Petrut Florescu revine in Campionatul Italian de Karting

Petrut Florescu va concura in acest week-end, in cea de a treia etapa a Campionatului Italian de Karting

Runda se va desfasura pe Circuitul International Siena. Pista, una cu doua zone de viteza, a fost modificata ultima data in 2008 – lungimea  actuala este de 1037 de metri, cu o latime de 10 metri si un nou paddock de 12.000 de metri patrati.

Pentru Petrut Florescu aceasta va fi cea de a doua aparitie din 2013 in Campionatul Italian. La prima, alergata la Val Vibrata, a luat prin surprindere pe toata lumea. In ultima faza a competitiei au fost programate doua finale, ambele oferind castigatorului puncte in ierarhia generala. Pornit de pe locul al treilea in prima finala, Petrut Florescu a inceput atacurile imediat dupa start, depasind rapid pilotii din fata sa. Victoria a fost una spectaculoasa, romanul distantandu-se de toti ceilalti adversari.

Reusita excelenta din prima alergare l-a pozitionat pe tanarul bucurestean pe locul al optulea pe grila finalei secunde din cauza regulamentului competitiei, care prevede ca primii opt din finala 1 vor porni in ordine inversa in finala 2. Dupa primul tur, Petrut Florescu se afla deja pe locul al doilea. Depasirea decisiva a urmat doua tururi mai tarziu, Petrut Florescu reusind nu doar sa treaca de principalul contracandidat, dar si sa-l distanteze pe acesta si sa incheie cursa cu un avans considerabil.

„Am sa incercat sa repet rezultatele din etapa anterioara. Sper ca intervalul scurt dintre cursa europeana de la Ortona si etapa de la Siena sa nu reprezinte un dezavantaj pentru mine – cand spun asta ma gandesc la tipurile diferite de pneuri care se folosesc in cele doua competitii. Simt ca de la o sesiune la alta am din ce in ce mai mare incredere in kartul echipei Morsicani. O eventuala victorie la Siena ar veni sa confirme cresterea de forma de pana acum”, a declarat Petrut Florescu, citat de Autostiri.ro.

Heaturile de calificare si finalele se vor desfasura sambata si duminica.

Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Petrut Florescu in kartingul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.

Sursa si imagine: comunicat transmis publicatiei Autostiri.ro de PMRacing

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri