Petrut Florescu, din nou pe pista de la Sarno

| 4 aprilie 2013 | 0 Comments

Din nou pe pista de la Sarno

Petrut Florescu va concura in acest week-end, pe circuitul de la Sarno, in cea de a doua etapa din WSK Master Series.

Traseul, in lungime de 1699 de metri, unul cu un prim sector rapid si cu alte doua mult mai tehnice, este binecunoscut de catre tanarul bucurestean.

Pilotul Chiesa Corse a concurat ultima data pe pista napoletana la inceputul lunii decembrie, la trofeul Ayrton Senna. In cele trei finale, Petrut a avut clasari excelente – in prima a fost al 4-lea, iar in cea de a doua al cincilea.

In ultima, pe o ploaie torentiala, in momentul in care oficialii au inceput sa agite steagurile rosii, Petrut Florescu se afla pe locul al doilea. La final insa s-a luat in considerare situatia din clasamentul penultimului tur, iar Petrut a fost creditat cu al treilea rezultat. „Acela a fost un week-end bun, cu mult suspans si incordare. Cred ca in acest week-end pot repeta macar unul dintre acele rezultate. Merg la Sarno gandindu-ma la o evolutie cat mai buna. Este un circuit care imi place, indiferent de conditiile in care se ruleaza”, a declarat Petrut Florescu.

Vineri, la Sarno se vor desfasura primele manse eliminatorii. Sambata vor fi ultimele manse eliminatorii. Duminica, de la ora 16.00 va avea loc finala categoriei KF Junior, la care concureaza Petrut Florescu.

Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Petrut Florescu in kartingul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.

Sursa si imagine: comunicat de presa PMRacing


Tags: , , , , , ,

Category: Altele

Citește articolul precedent:
80 de ani de la victoria BMW 328 la Mille Miglia, 8 decenii de poveşti

BMW 328 şi victoria de la Mille Miglia - o poveste de 8 decenii care a definit marca bavareză, cu...

Închide