spot_img

Performanță pe caniculă la CTPark Campionatul Național de Îndemânare Auto și Super Slalom 2022

Tradiționala Cupă CTPark rămâne un eveniment de referință în evoluția Campionatului Național de Îndemanare Auto (CNIA) și a Campionatului Național de Super Slalom (CNSS).

Gazda evenimentului, CTP România, cel mai mare dezvoltator de parcuri logistice și industriale, ca și în anii trecuți, ne-a pus la dispoziție un spațiu generos, cu toate utilitățile necesare piloților și organizatorilor, cu implicare efectivă în organizare și transmisiunea live.

Pe o vreme toridă, piloții CNIA-CNSS au dat un nou test al măiestriei în arta pilotajului, cu mașini solicitate la maximum, cu temperaturi și turații, de cele mai multe ori, în zona roșie, pe un traseu rapid, foarte tehnic, cu multe răsturnări spectaculoase de situație, până la sfărșitul ultimei manșe de concurs.

Lupta “greilor” în clasamentul Open la CNSS a avut loc între Marius Voicu – Zurbaua, jud. Ilfov, Dragoș Iulian Bîzoi – Râmnicu Vâlcea și Bogdan Sălcudean – București (un junior foarte talentat de numai 13 ani).

Marius Voicu s-a impus detașat, cu imbatabilul timp: 00:43:81, urmat de Dragoș Iulian Bîzoi cu: 00:45:46. De remarcat evoluția excepțională a lui Bogdan Sălcudean, cel care la numai 13 ani a reușit să obțină locul 3, cu timpul de: 00:46:00. Tot aici, trebuie menționată și evoluția lui Filip Mateescu – 16 ani, un alt tânăr foarte talentat, care s-a clasat pe locul 4 cu: 00:46:03, la o diferență de numai 4 sutimi de secundă de Bogdan.

Câștigătorii pe grupe ai CNSS: A1: Răzvan Keszek, A2: Mihai Alexandrescu, A3: Mihai Șurubariu, A4: Monica Andra Popescu, A5: Marius Voicu, Juniori 1 (14-16 ani): Bogdan Sălcudean, Juniori 2 (16-18 ani): Alexandru Cristea, Modificate: Marius Voicu, Femina: Monica Andra Popescu.

Echipe: locul 1: AMI RACING și locul 2: FILIP RACING.

În clasamentul Open al CNIA, Cristian Mădălin Popescu – Râmnicu Vâlcea câștigă locul 1, cu timpul: 00:47:44, urmat îndeaproape de Mihai Coteanu – București cu timpul: 00:48:88, iar locul 3 l-a obținut Dragoș Constantin Sârbu – București, la mai puțin de 2 zecimi de secundă, cu timpul de 00:48:94. Toți trei și-au consolidat astfel poziția în aceeași ordine și în clasamentul Open anual.

Câștigătorii pe grupe ai CNIA:
D1: Florin Saris, D2: Constantin Coteanu, D3: Cristian Mădălin Popescu, Juniori 1 (8-10 ani): Alexandru Lepșdatu – 10 ani, Juniori 2 (10-12 ani): Alexandru Dimitrie Panait – 12 ani, Juniori 3 (12-14 ani): Noris Albert Coriu – 14 ani, Sprint: Cristian Mădălin Popescu, Femina: Ramona Maxim.

Echipe: locul 1: GAMP TEAM, locul 2: JUNIOR MOTORSPORT, locul 3: JUNIOR GCO MOTORSPORT.
Clasamentul anual după trei etape poate fi vizualizat aici:
CNIA: https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/
CNSS: https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/

În continuare, se remarcă creșterea nivelului prestației piloților juniori, peste 30 de participanți la acest eveniment. Totodată, nivelul general al prestației piloților CNIA (care se adresează piloților debutanți)-CNSS (care se adresează piloților experimentați) este intr-un progres continuu, de apreciat fiind și constanța participării acestora, la fiecare etapă având peste 140 de starturi/manșă.

La Cupa CTPark au fost câte 145 de starturi pentru fiecare manșă: cea de antrenamente, manșa de concurs 1 și manșa de concurs 2. Cu un total de 435 de starturi, programul a fost respectat la minut, și asta datorită echipelor de arbitri din Câmpulung și Buzău, cât și cronometrării impecabile realizate de Onest Timing.

Mulțumim gazdei CTP România, partenerilor: Federația Române de Automobilism Sportiv, IGSU, MEDIA: Kiss FM, AutoExpert, AutoStiri și sponsorilor noștri: Angelli, Vianor, Tegee International, Metalubs, Repsol, Ecolectare, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,316FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri