Opel este marca cu cea mai mare creștere din top 10 în România

| 5 aprilie 2018 | 0 Comments
 • Numărul autovehiculelor Opel înmatriculate în primul trimestru al anului a crescut cu cca 56% în România
 • Al cincilea an consecutiv de creștere în România
 • Opel România continuă ofensiva de oferte competitive

La finalul primului trimestru al acestui an, Opel România înregistrează cea mai mare creștere a numărului de autovehicule înmatriculate, din top 10, cca +56%, conform datelor rapoartelor zilnice de înmatriculări autovehicule noi (PC + LCV), disponibile la această dată. Rezultatul obținut în contextul în care piața înregistrează o creștere de doar 19% față de primul trimestru al anului trecut, marchează al cincilea an consecutiv de creștere în România pentru Opel. Dacă ne raportăm la numărul de unități, marca germană a înmatriculat în primul trimestru al acestui an cca 1.897 de modele, în timp ce anul trecut, în aceeași perioadă, înregistra 1.214.

“Creșterea constantă din ultimii ani are la bază o ofertă deosebit de competitivă și introducerea de noi modele în gamă, precum SUV-ul de clasă B, Crossland X, și cel de clasă C, Grandland X. Pe lângă acești factori, un atu important al mărcii din Russelsheim îl constituie filosofia sa, aceea de a aduce în segmentul autovehiculelor de volum tehnologii inovatoare, disponibile, de regulă, în segmente premium”. Cristian Milea, Country Director Opel România, citat de autostiri.ro.

Opel a pregătit în continuare oferte competitive, în cadrul programului Remat propunând două dintre cele mai avantajoase pachete:

 • Corsa Enjoy, 5 uși, motorizare 1.4 benzină – 90 CP – prețuri speciale de la 8.980 euro cu TVA și prima de casare incluse
  Pe lângă dotările versiunii de echipare Enjoy, în acest preț sunt incluse și următoarele opțiuni:

  • Pachet Enjoy Sound: radio CD 15 BT, proiectoare ceață cu ornamente negre, volan piele cu ornament argintiu
  • Roată de rezervă din oţel, dimensiune normală
  • Vopsea briliant
 • Astra sedan, motorizare 1.4 turbo, 140 CPprețuri speciale de la 11.718 euro cu TVA și prima de casare incluse*
  Modelul care s-a bucurat de succes și anul trecut este acum în oferta specială cu          un motor mai puternic.
  Prețul de 11.718 euro este valabil pentru motorizarea de 1.4i, 140 CP, cutie de viteze în 6 trepte și echipare Enjoy.

 * Preţuri recomandate cu TVA şi prima de casare incluse. Prima de casare a fost calculată la un curs de 4,64 Ron/1 Eur. Ofertele sunt supuse unor termene şi conditii, valabile în limita stocului disponibil, începând cu intrarea în vigoare a Ghidului 2018 de finanțare PSIPAN derulat de AFM și finanțat din Fondul de Mediu, sub rezerva acceptării dealerilor autorizaţi Opel ca producători validaţi în program şi a îndeplinirii de către client a tuturor condiţiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2018. Opel România şi distribuitorii săi autorizaţi nu îşi asumă responsabilitatea cu privire la eventuala modificare a beneficiilor de către AFM.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Trei echipaje românești la Raliul Ungariei, penultima etapă din FIA ERC

Lotul României va fi reprezentat de trei echipaje la penultima etapă din Campionatul European de Raliuri, care va avea loc...

Închide