spot_img

Odorheiu Secuiesc, venim!

Colaborarea între cei doi organizatori, ACS Auto Blic și CS Maxx Racing, ai etapei harghitene se dovedește a fi de succes, lista de înscrieri pentru etapa a doua a Promo Rally TOTAL cuprinzând nu mai puțin de 37 de concurenți.

Chiar dacă înscrierile din mediul on-line s-au încheiat, organizatorii permit și înscrierea la fata locului conform programului detaliat mai jos. Noutățile etapei a doua constau în premierea podiumului concurenților licențiați, dar și acceptarea concurenților licențiați fara permis de conducere, care au cel puțin 16 ani împliniți.

Cronometrajul pus la dispoziție de Federația Română de Automobilism Sportiv, prin Chrono Track, la fel ca și la o etapă națională, va asigura departajarea fără echivoc a concurenților. Timpii live ai etapei a doua Promo Rally TOTAL pot fi accesați pe www.rallycontrol.ro.

Organizatorii reamintesc că prognoza meteo va fi una prietenoasă, cu temperaturi de până la 6 grade Celsius, fără precipitații. De asemenea, organizatorii au invitat în zona parcului de start comercianți de tip fast-food.

Etapa a doua Promo Rally TOTAL se va desfășura duminică, 15 decembrie 2019, în Parcul Central din Odorheiu Secuiesc, după următorul program:

08:00 – 09:30 Înscrieri la fața locului
Validarea înscrierilor primite on-line
08:15 – 09:45 Verificări tehnice
09:45 – 10:00 Briefing cu participanții
10:00 – 11:30 Antrenament
11:30 – 13:00 Concurs – Manșa I
13:00 – 14:30 Concurs – Manșa a II-a
14:30 – 16:00 Concurs – Manșa a III-a
16:30 Afișarea rezultatelor
Festivitatea de premiere

Promo Rally TOTAL este susținut de:
TOTAL România – partener oficial. Pro-X, Konvekta, TELL Security Systems, Cyclon Motorsport – parteneri principali. Auto Chelu, TehnoSting, Infinity Trophy, Angelli, Pensiunea Korona Odorheiu Secuiesc, Viking, Racing Sim – parteneri. Promo Rally TOTAL este organizat de ACS Auto Blic, în parteneriat cu CS Maxx Racing sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Un eveniment organizat cu Primăriei și Consiliului Local Odorheiu Secuiesc. Parteneri media: Szekelyhon, Prima Radio, Erdelyi Sport, Rock FM, NewsBV.ro, Zile și Nopți, autorally.ro.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,114FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri