Oaspeți din Bulgaria la Cupa Mediașului TOTAL

| 31 iulie 2019 | 0 Comments

Conform listei de înscrieri publicată în termenul prevăzut de regulamentul competiției, pentru Cupa Mediașului TOTAL și-au exprimat dorința de a participa 79 de piloți: 56 pentru Campionatul Național de Viteză în Coastă și 23 pentru Campionatul Național de Viteză în Coastă Divizia 2. Lista de înscrieri cuprinde, pe lângă nume consacrate de piloți români și trei piloți din Bulgaria, pregătiți să ia startul în urbea transilvană.

Este vorba despre piloții Nikolay Zlatkov, Petkov Manolov și Pavel Shenkov. Pilotul Nikolay Zlatkov este cunoscut iubior de viteza în coastă din țară, dat fiind faptul că a mai participat la o etapă de coastă pe drumul de Poiană în 2017. Și atunci și acum, pilotul bulgar va pilota binecunoscutul Audi S1 preparat de el. Bulgarul are în palmares numeroase victorii naționale și internaționale culminând cu un titlu European de viteză în coastă la categoria 3-E1.

Petkov Manolov este un fost practicant de sporturi de apă (caiac și sporturi extreme), iar de pilotaj s-a apucat când și-a cumpărat prima mașină Subaru. De aici până la prima mașină de curse de aceeași marcă nu a fost decât un pas, pe care l-a făcut în 2016, când la bordul unui Subaru WRC N12 a participat, printre altele, și la Raliul Sibiului.

Singura informație despre cel de-al treilea pilot bulgar, Pavel Shenkov, este faptul că acesta va pilota un automobil Lada având un motor de 1300 cmc și evident cu puntea motoare pe spate. Având în vedere “antecedentele“ spectaculoase ale altor piloți care au evoluat la noi în țară cu acest gen de automobil, nu ne poate duce cu gândul decât la spectacol la Cupa Mediașului TOTAL.

Evenimentul automobilistic care se va desfășura în acest sfârșit de săptămână la Mediaș nu duce lipsă nici de parteneri susținători. Așa cum am amintit, alături de compania TOTAL România – partener principal al evenimentului, alături de Primăria Mediaș prin domnul Primar Gheorghe Roman și Consiliul Local Mediaș – parteneri și coorganizatori și nu în ultimul rând alături de inimoșii anfitrioni ai etapei, i-am numit pe piloții medieșeni Ovidiu Dulăcioiu și Florin Roșca, au venit două companii locale, în calitate de parteneri oficiali. Este vorba despre companiile SN Deco Group – decorațiuni din inima Transilvaniei și BAT Mediaș.

Compania SN Deco Group comercializează produse de design interior și exterior și desfășoară activități de producție, import și achiziții la nivel internațional în acest domeniu de activitate. “2018 a fost anul în care ne-am alăturat ca și parteneri oficiali Campionatului Național de Viteză în Coastă Divizia 2 – Cupa Mediașului. În acest an împărtășim bucuria de a aduce Cupa Mediașului TOTAL în calendarul principalului Campionat de Viteză în Coastă a României. Urăm pe această cale mult succes tuturor piloților înscriși în concurs.“ a declarat domnul Uwe Draser, Administrator SN Deco Group.

BAT Mediaș S.A. este o companie cu o tradiție îndelungată în execuția de sisteme de transport și distribuție a gazelor naturale, dezvoltându-se într-o zonă în care exploatarea gazelor naturale a transformat municipiul Mediaș într-unul din principalele centre care a stat la baza dezvoltării industriei românești.

De-a lungul întregii sale activități, BAT Mediaș S.A. a colaborat în numeroase proiecte în special cu companii naționale din domeniul energiei, printre care Transgaz, Romgaz, Petrom și Conpet, în prezent fiind implicați în proiecte majore privind modernizarea sistemului de transport al gazelor naturale din România sub deviza “BAT Mediaș, calea spre energie“.

“Ne-am hotărât că în acest an să susținem adrenalina, viteza și îndemânarea, specifice acestui sport și suntem onorați că putem contribui la performanța de a înscrie Cupa Mediașului în calendarul oficial al Campionatului Național de Viteză în Coastă. Dorim mult succes piloților și organizatorilor acestei competiții pline de vitalitate și culoare!“ a declarat domnul Gabriel Bucur, Director General BAT Mediaș.

Înscrierile pentru Cupa Mediașului TOTAL s-au încheiat luni. Așa cum aminteam la începutul comunicatului, pe lista de înscrieri sunt 79 de piloți. Se mai pot primi cereri de înscriere doar până Vineri, 02 August, dar cu plata dublă a taxei de înscriere.

Credit foto: simcat.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

 


Tags: , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Câștigătorii etapei a IV-a

La eveniment au participat 46 de concurenți amatori și profesioniști, departajați în opt clasamente.

Închide