O eră ia sfârșit și lasă loc unui nou început

| 27 iunie 2016 | 0 Comments

193435_Zlatan_Ibrahimovi_says_goodbye_to_Swedish_national_football_team_in_newO eră ia sfârșit și lasă loc unui nou început în timp ce Zlatan Ibrahimović își ia ”La revedere” de la echipa națională de fotbal a Suediei în noul film Volvo V90.

După 15 ani reprezentând echipa națională a Suediei, căpitanul de echipă Zlatan Ibrahimović a mulțumit numărului mare de fani și a dezvăluit că joacă ultimul său meci în echipamentul galben. Noul film Volvo Cars surprinde acest moment și întoarcerea lui Zlatan înapoi în Suedia.

În film, Zlatan parcurge alături de familia sa un drum emoționant în noul Volvo V90, rememorând urcușurile și coborâșurile carierei sale. Acesta ajunge în locul în care a început totul, în cartierul Rosengard din Malmö. 

Realizarea acestui film a fost, desigur, emoționantă, dar a venit timpul să renunț la tricou și să îl ofer următoarei generații. Pentru mine, totul este despre a privi înainte, nu înapoi. Începe o nouă călătorie, atât pentru mine, cât și pentru Volvo”, a spus Zlatan Ibrahimović, citat de autostiri.ro.

Cariera fotbalistică a lui Zlatan a început la Malmö FF la sfârșitul anilor ‘90. La scurtă vreme, atacantul suedez a semnat cu Ajax, marcând începutul unei cariere de angergură internațională care a cuprins ligile de top din Italia, Franța și Spania, jucând pentru cluburi ca Paris St-Germain, Barcelona, Juventus, Inter Milan și AC Milan.

Suntem foarte mândri că ne-a fost oferită oportunitatea de a împărtăși acest moment personal în viața și cariera lui Zlatan. Este un puternic ambasador pentru Suedia în jurul întregii lumi și a dovedit că poți continua să fii mândru de valorile și originile tale”, a spus Anders Gustafsson, Senior Vice Președinte al Volvo Car Group în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

193436_Zlatan_Ibrahimovi_says_goodbye_to_Swedish_national_football_team_in_newZlatan a primit Guldbollen (Globul de Aur), premiul pentru jucătorul suedez al anului, de zece ori, un număr record care include nouă titluri consecutive din 2007 până în 2015. Contractul său cu Paris St-Germain tocmai s-a încheiat și se pare că e aproape de semnarea cu un alt club de top.

Venind în continuarea succesului obținut de ”Prologue”, primul film realizat de  Volvo și Zlatan, Hans Zimmer, compozitor de renume internațional și câștigător al Academiei Americane de Film, a creat coloana sonoră pentru cel de-al doilea film, intitulat ”Epilogue”, care reflectă începutul unei povești și începutul alteia. 

Vezi cel de al doilea capitol al campaniei Volvo V90 aici:


Sursa si imaginiȘ comunicat transmis Autostiri.ro
Video: YouTube


Tags: , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Transalpina Challenge: 94 de piloți la start

Emil Nestor poate deveni, în premieră, campion național la viteză în coastă, iar pentru asta mai are nevoie de un...

Închide