Noul SUV Mazda CX-5 va fi disponibil în România din primăvară

| 25 ianuarie 2012 | 0 Comments

Modelul CX-5 va putea fi comandat în 4 niveluri de echipare

Modelul CX-5 va putea fi comandat în 4 niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction şi Revolution, se arată într-un comunicat al Mazda România.

Pachetul de dotări include sistemul i-STOP care opreşte şi reporneşte automat motorul pentru a reduce consumul, buton pentru pornirea motorului şi un set de sisteme de siguranţă care include airbag-uri frontale, laterale şi cortină, controlul tracţiunii şi al stabilităţii, sistem de asistenţă la plecarea din pantă, precum şi senzori de monitorizare a presiunii pneurilor.

Clienţii pot opta pentru tracţiune faţă sau integrală, cât şi pentru cutie manuală sau automată.

Care va fi preţul de pornire

Noul SUV compact crossover, prezentat de Mazda la salonul auto de la Frankfurt anul trecut, va fi disponibil în România din această primăvară şi va avea un preţ de pornire de 22.190 de euro (TVA inclus).

Vârful de gamă, Mazda CX-5 Revolution, dotat cu motorizarea turbodiesel de 175 CP, tracţiune integrală şi transmisie automată, va avea un preț de 34.590 de euro (TVA inclus).

Motoarele alimentate cu motorină au tehnologie bi-turbo

Propulsorul alimentat cu motorină va fi disponibil în două versiuni bi-turbo, de 150, respectiv, 175 de cai-putere.

Oficial, consumul mixt pentru varianta de 150 CP (tracțiune față) este de 4,5 l/100 km, iar nivelul mediu al emisiilor de dioxid de carbon de doar 119 gr/km – cel mai scăzut din clasă, după cum susține producătorul.


Tags: , , , , , , ,

Category: Prezentare, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noul Opel Mokka-e: electric și electrizant

. Este 100% electric, extrem de eficient și mai compact decât oricând - perfect atât pentru străzile urbane, cât și...

Închide