Noul LEXUS CT 200h Concentrated Luxury

| 13 aprilie 2014 | 0 Comments
Noul LEXUS CT 200h Concentrated Luxury

Noul LEXUS CT 200h Concentrated Luxury

Cu o restilizare distincta a partii frontale si un design atletic al partii posterioare, noul hibrid integral compact CT 200h personifica esenta luxului. La interior, habitaclul sau ofera ospitalitatea specifica Lexus, evidentiata de inalta calitate a materialelor si de tapiseria din piele cu cusaturi ornamentale.

Din luna aprilie, noul CT200h este disponibil pentru comanda si in Romania, beneficiind de preturi speciale de lansare incepand de la 21.855 EUR + TVA, potrivit Lexus Romania.

Sistemul avansat de propulsie hibrid integral ofera o experienta aproape deplin silentioasa in modul electric, cu cele mai scazute emisii din clasa si un consum redus de combustibil, inegalabil. Completat de manevrabilitate ridicata si accelerare lina, noul Lexus CT 200h ofera o experienta a condusului cu adevarat incantatoare. Toate acestea, desigur, sub marca rafinamentului, calitatii si confortului pentru care Lexus este renumit.


Video: YouTube – LexusEurope

Imagine: Lexus Romania

 

 

 


Tags: , , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
eSports: Norisring – legendarul circuit stradal din Nuremberg, găzduiește a patra etapă din Racing League Romania powered by BMW

Formula 1 are Monaco, IndyCar are Indy 500, iar pentru DTM perla este Norisring. O grilă de modele legendare BMW...

Închide