Noua gamă de anvelope de camion OMNITRAC pentru servicii mixte de la Goodyear

| 28 noiembrie 2018 | 0 Comments

Rezistență îmbunătățită și durabilitate crescută[1] cu garanție pentru reșapare și avarii accidentale

Goodyear lansează o nouă gamă de anvelope de camion pentru servicii mixte cu rezistență îmbunătățită la defecțiuni, durabilitate crescută și garanție pentru reșapare și defecțiuni accidentale, în comparație cu anvelopele Goodyear pentru servicii mixte anterioare. Noua gamă OMNITRAC folosește tehnologia DuraShield și combină rezistența de excepție cu performanța îmbunătățită și reșaparea mai rapidă.

Noile anvelope au fost dezvoltate pentru vehiculele care activează în aplicațiile moderne de servicii mixte, unde întâmpină condiții dificile pe drumuri nepavate, dar operează predominant pe șosele. În această categorie intră basculantele, betonierele, pompele de beton și vehiculele cu gabarit mic care operează în domeniul construcțiilor, cum sunt camioanele pentru deșeuri, camioanele de reciclare, vehicule din domeniul transportului de cherestea sau din domeniul agriculturii.

Noua gamă OMNITRAC cuprinde 10 dimensiuni (șase anvelope de direcție OMNITRAC S și patru anvelope de tracțiune OMNITRAC D), incluzând una nouă pentru industria serviciilor mixte. Dimensiunea 315/70R22.5 acoperă trendul în plină dezvoltare ce folosește tractoare standard în acest sector al pieței.

DuraShield este o nouă tehnologie Goodyear care prezintă o centură superioară în plus, pentru extra rezistență în caz de defecțiune și care, în același timp, ușurează opțiunea de reșapare. Noua gamă OMNITRAC oferă durabilitate crescută și este prevăzută cu marcajul 3PMSF, pentru a îndeplini chiar și cele mai stricte standarde ale anvelopelor de iarnă.

Un alt beneficiu al acestor anvelope este integrarea unei frecvențe radio de identificare (RFID) ce permite conectarea la sistemul de urmărire și management al anvelopei. Garanția[2] anvelopelor OMNITRAC de la Goodyear oferă flotelor un plus de siguranță, acoperind avariile accidentale ce pot apărea, care pot scoate din uz o anvelopă înregistrată. În același timp, se asigură garanția 100% a reșapării carcasei[3].

“Operatorii flotelor pentru servicii mixte din ziua de azi au nevoie de anvelope care oferă, în același timp, caracteristici versatile pe șosea, dar și rezistență îmbunătățită la obstacolele ce pot fi întâmpinate on- și off-road. Noile noastre anvelope OMNITRAC sunt mai evoluate față de gama noastră anterioară, utilizând tehnologia DuraShield, care le face chiar și mai puternice și le oferă o durată de viață crescută. Suntem atât de încrezători în rezistența acestor anvelope, încât garantăm pentru ele în caz de defecțiuni accidentale,” a declarat Benjamin Willot, Directorul Marketing Commercial Tires în Europa al Goodyear.

OMNITRAC S

Anvelopa de direcție OMNITRAC S este concepută pentru a se potrivi condițiilor specifice industriei de construcții moderne și aplicațiilor similare, unde o mare porțiune de drum este nepavată. Beneficiile pe care această anvelopă le oferă sunt: performanța optimă a uzurii pe șosea, nivelul înalt semnificativ al rezistenței la uzură a benzii de rulare și posibilitatea de reșapare mai rapidă, datorită tehnologiei DuraShield.

OMNITRAC D

Noua anvelopă de tracțiune OMNITRAC D prezintă o bandă de rulare prevăzută cu trei caneluri direcționale, ce optimizează performanța pe autostradă și pe timp de iarnă. Anvelopa OMNITRAC D oferă performanță îmbunătățită la uzură pe șosea, tracțiune excelentă pe toate tipurile de suprafețe, pe tot parcursul vieții, durată de viață crescută și reșaparea garantată. Datorită tehnologiei DuraShield, durabilitatea carcasei și rezistența la uzură a benzii de rulare sunt semnificativ îmbunătățite, cu un nivel crescut de rezistență la tasare, inclusiv în timpul operațiunii de încetinire.

4 Tehnologia DuraShield nu este disponibilă pe această dimensiune.

5 Anvelopa OMNITRAC S 24” este o anvelopă pentru orice poziție, creată special pentru țările din Orientul Mijlociu și Africa. Tehnologia RFID nu este momentan disponibilă pe această dimensiune.

Anvelope pentru remorcă

Anvelopele pentru remorcă Goodyear OMNITRAC MST II pe dimensiunile 385/65R22.5 și 445/65R22.5 completează noile anvelope OMNITRAC S și D, oferind kilometraj crescut și aderență îmbunătățită pentru aplicațiile on- și off-road. Aceste anvelope au o bandă de rulare largă și asigură un potențial crescut al uzurii și randament kilometric, combinate cu rezistență excelentă la defecțiuni și stabilitate crescută.

Disponibilitate

Gama OMNITRAC și versiunile reșapate TreadMax Mould Cure vor fi disponibile începând cu luna Decembrie a anului 2018.

[1]  În comparație cu anvelopele Goodyear MS II.

[2] Informațiile complete despre garanția  în caz de defecțiuni accidentale sunt definite în Termenii și Condițiile campaniei “OMNITRAC Guarantee” publicată pe www.mygoodyear.eu/omnitrac.

[3] Informațiile complete despre Garanția 100% a reșapării carcasei sunt definite în Termenii și Condițiile campaniei “OMNITRAC Guarantee” publicată pe www.mygoodyear.eu/omnitrac. Garanția 100% a reșapării carcasei este disponibilă doar în țările în care Goodyear oferă modelul “Customers Own Casing” pentru anvelope reșapate.

Noua gamă OMNITRAC – Fișă descriptivă

Tehnologiile OMNITRAC S și D

 • Tehnologia DuraShield

Anvelopele OMNITRAC folosesc tehnologia DuraShield patentată de Goodyear, ce prezintă o centură superioară în plus, pentru extra rezistență în caz de defecțiune și care, în același timp, ușurează reșaparea. Aceasta nu doar că ajută la prevenirea penetrării din cauza pietrelor sau a altor obiecte, dar previne și acumularea de apă care poate duce la coroziunea centurilor din carcasă. Această centură superioară este făcută dintr-un cordon nemetalic, utilizat pentru prima dată la fabricarea anvelopelor. Acest material este supus unui proces special care asigură lipirea perfectă cu celelalte componente din cauciuc ale anvelopei. Această tehnologie ajută la procesul de reșapare.

 • Răcire a benzii de rulare și Bază Protectoare

Pentru ambele modele OMNITRAC S și D, gabaritul de sub banda de rulare este crescut, iar acestea au încorporat un compus de bază rezistent la uzură. Aceste caracteristici oferă un kilometraj ridicat, rezistență carcasei și protecție împotriva defecțiunilor accidentale cauzate de pietre sau alte obiecte străine.

 • Tehnologia RFID

Un alt beneficiu al acestor anvelope este integrarea frecvențelor radio de identificare (RFID), ce permit o identificare simplă și interconectarea cu sistemul de urmărire și de management al anvelopei.

Caracteristici OMNITRAC S

 • Design robust având 5 nervuri cu striații

Anvelopele de direcție au un design robust prevăzut cu 5 nervuri cu striații pentru optimizarea exploatării îndelungate și a distribuției presiunii pe sol. Acestea asigură un kilometraj mărit și performanță optimă la uzură, pentru o mai bună tracțiune. Mai mult decât atât, anvelopele de direcție OMNITRAC S au fost optimizate pentru a fi folosite și pe axele directoare, incluzând tendința în dezvoltare pentru un sistem de tracțiune hidraulic.

 • Caneluri speciale pentru evacuare rapidă și protecție împotriva pietrelor
  Canelurile speciale pentru evacuare rapidă reduc acumularea de pietre și protejează împotriva penetrărilor și fisurilor, astfel, crescând rezistența anvelopelor și făcându-le mai ușor de reșapat.
 • 315/70R22.5
  Anvelopa pe noua dimensiune 315/70R22.5 este special creată pentru industria serviciilor mixte, unde vehiculele agabaritice nu au o problemă legată de garda la sol. Anvelopa de tracțiune S are o sarcină ridicată, indicele de sarcină fiind de 156/150 (4,000kg/3,350kg).

Caracteristici OMNITRAC D

 • Design pentru axă de direcție având 3 nervuri cu striații

În designul benzii de rulare al anvelopei OMNITRAC D lamelele dublează numărul muchiilor și asigură tracțiune îmbunătățită și o uzură optimizată pe toate tipurile de suprafețe, inclusiv în timpul operațiunii de încetinire.

 • Nervură centrală

Nervura centrală solidă asigură un nivel crescut de rezistență împotriva avariilor și o uzură îmbunătățită pe drumuri neasfaltate, kilometraj crescut și o rezistență sporită a carcasei.

 • Canelurile umerilor mărite, cu protecție împotriva penetrării
  Canelurile mai largi ale umerilor asigură drenarea excelentă a noroiului și respingerea pietrelor, păstrând un nivel crescut al tracțiunii pe tot parcursul vieții anvelopei și pe orice tip de suprafață, furnizând, în același timp, rezistență la torsiune, inclusiv în timpul operațiunii de încetinire.
 • 315/70R22.5
  Anvelopa pe dimensiunea 315/70R22.5 este o noutate, fiind special creată pentru industria serviciilor mixte, unde vehiculele de mare tonaj nu au o problemă legată de garda la sol.

Garanția[1] OMNITRAC

–     Oferită tuturor cumpărătorilor OMNITRAC

–     Cuprinde avariile accidentale ale anvelopelor

–     Include acceptarea 100% de reșapare a carcasei[2]

–     Disponibilă prin înregistrare la www.mygoodyear.eu/omnitrac

Recanelabile și reșapabile

Toate anvelopele OMNITRAC sunt atât recanelabile, cât și reșapabile și au fost dezvoltate conform conceptului ‘Multiple Life Concept’, permițând flotelor să folosească anvelopele la nivel maxim și reducând substanțial costurile per kilometru.

[1] Garanția anvelopelor în caz de avarii accidentale și Garanția 100% a reșapării carcasei sunt în ediție limitată și cuprind doar modelele de anvelope definite în Termenii și Condițiile campaniei “OMNITRAC Guarantee” lansată de către Goodyear Dunlop Tires Operations S.A. Condițiile detaliate ale Garanției anvelopelor în caz de avarii accidentale și Garanției 100% a reșapării carcasei  sunt definite în Termenii și Condițiile campaniei “OMNITRAC Guarantee”  publicate pe www.mygoodyear.eu/omnitrac.

[2] Garanția 100% a reșapării carcasei este disponibilă doar în țările în care Goodyear oferă modelul “Customers Own Casing” pentru anvelope reșapate.

Video: YouTube


Tags: , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raliul Sibiului 2019, surprizele pentru fani sunt dezvăluite de către organizatorii competiției

Momentele cheie ale Raliului Sibiului 2019 vor fi transmise live

Închide