spot_img

Napoca Rally Academy participă la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total în formație completă

  • Bogdan Marișca revine în CNRB la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total
  • Simone Tempestini continuă cu Skoda, iar Norbert Maior își dorește același ritm bun de la etapa de la Argeș
  • Napoca Rally Academy se prezintă în formație completă

Napoca Rally Academy participă la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total în formație completă. Lui Simone Tempestini, Norbert Maior și Victor Supuran li se alătură Bogdan Marișca și Karoly Borbely, care iau startul cu același Ford Fiesta R5 de anul trecut, iar la cupa Swift NRA susține echipajul Bogdan și Andrei Gheorghiu.

,,Mă bucur că incep sezonul 27, cu atât mai mult cu cât este un an atipic, dificil. Pentru asta transmit un mare mulțumesc partenerilor care susțin proiectul NRA și implicit prezenta noastră la start! Legat de Harghita &Brașov, este un raliu 2 in 1, de aceea vom avea doua zile diferite, ca si configurație, cu probe clasice în prima zi si cu PS pe care le parcurgem pentru prima dată într-o astfel de configurație în ziua a doua. Voi fi prezent la start alături de Karci – Karoly Borbely, de fapt el alături de Sebi – Sebastian Itu – vor fi în dreapta mea, alternativ, pe parcursul sezonului. Nu avem presiunea unui rezultat anume,  ne vom strădui să ne distrăm și să mergem cât de repede vom putea. Pe scurt “it’s good to be back,”  a declarat Bogdan Marișca, citat de autostiri.ro.

Simone Tempestini: ,,Raliul Harghitei și Brasovului este un raliu interesant și frumos, în această nouă configurație. Noi încă ne acomodăm cu Skoda noastră, dat fiind faptul că suntem încă la început cu această mașină și ne dorim o altă victorie și pentru noi, si pentru echipă.  Sunt foarte bucuros că particip și la alte discipline din motor sport în acest sezon si că învăț lucruri noi și le multumesc fanilor pentru încurajări. Ne vedem pe probe sau în online! „

Norbert Maior: ,,Mergem la a doua etapă din acest sezon la fel de motivați și entuziasmați. Urmează o cursă foarte interesantă, posibil cu condiții meteo schimbătoare. Am avut o sesiune foarte bună de teste, astfel suntem pregătiți  și abia așteptăm să luăm startul. Sperăm să continuăm cu ritmul și rezultatele de la Pitești.”  

Marco Tempestini, manager NRA: ,,După Argeș, unde din păcate, nu am putut să fim în formula completă, vom fi la start de acest raliu “dublu” cu toate echipajele noastre. Lui Simone, Norbert și Victor li se alătura Bogdan cu Karci pe conoscuta Fiesta R5, cu pretenții clare de podium la fiecare participare și “familia” Gheorghiu la Cupa Swift. Dacă Bogdan Gheorghiu este un pilot rapid și experimentat, juniorul, care începe un parcurs de creștere în motorsport va a fi urmărit și ajutat în echipa noastră. Obiectivele sunt aceleași – distracție pentru fani prin performanțele pilotilor noștri. Avem un record de apărat la Brasov&Hargita și asta ne pune puțină presiune, dar sunt sigur că toate echipajele noastre vor face față cu brio.” 

Raliul Perla Harghitei Tess are aproximativ 113 kilometri de probe speciale și începe la Brașov vineri cu probele “Poiana Brașov” (10,90 km), “Râşnov”(7,90 km) și două treceri pe “Pârâul Rece”(14,30 km). Sâmbătă acțiunea se mută în Harghita cu probele “Lueta”(12,75 km), probă care va fi parcursă de trei ori, plus câte 2 treceri pe probele “Crăciunel”(6,70 km) și “Mărtiniș”(6,65 km).

Partenerii NRA pentru 2020 sunt: Banca Transilvania, OMV Petrom, De Longhi, Primăria si Consiliul Judetean Cluj Napoca, Europa FM, Leaseplan.

Sursa si imagine (credit foto neprecizat): comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri