Motocross CUP: Sfantu Gheorghe, sezonul se incheie cu adrenalina si gulas secuiesc

| 22 octombrie 2015 | 0 Comments

Motocross CUP la Sfantu GheorgheEtapa finala din acest an a Motocross Cup este programata pentru sambata, 24 octombrie, pe circuitul din Sugas Bai, in imediata apropiere a municipiului Sfantu Gheorge. Configuratia circuitului si faptul ca aceasta este ultima cursa a sezonului promit manse incitante la fiecare clasa, fiecare pilot dorind sa intre in perioada de repaus cu un rezultat cat mai bun. Nu in ultimul rand, cu siguranta ca gulasul promis de organizatori sportivilor va fi mai gustos pentru aceia care vor urca pe podium.

Krisztian Tompa, George Cabal, Adrian Raduta si-au exprimat deja intentia de a participa la cursa, batalia pentru postura de cel mai rapid pilot de pe circuit anuntandu-se incitanta. Krisztian Tompa a semnat deja pentru o echipa olandeza de motocross, Grizzly Resa Yamaha, va evolua pe circuitul “de casa” si nu a uitat ca anul trecut, in mansa doi, Ionut Corbea i-a suflat primul loc la clasa MX2 Juniori. George Cabal vine dupa o victorie in primul concurs de supercross desfasurat in Romania, nu departe de Sfantu Gheorghe, la Miercurea Ciuc, iar Adrian Raduta, desi inca intr-o perioada de re-acomodare cu pistele de motocross, poate oricand sa puna probleme mai tinerilor piloti. La fel, fratii Corbea, Ionut si Virgil, au demonstrat anul trecut ca se simt bine pe acest circuit, deci amatorii de spectacol motocrosistic au cu siguranta ce vedea!

“Ne bucuram ca inchidem cu bine al patrulea sezon Motocross Cup, ne-am fi dorit sa respectam grila cu sase etape, dar tinand cont de faptul ca la Zarnesti s-au alergat mai multe curse de motocross, nu am vrut ca acest circuit sa devina redundant pentru sportivi. Speram ca motocrosistii sa vina in numar mare la Sfantu Gheorghe, am pregatit pentru ei o tombola cu ajutorul Go Pro Romania, in cadrul unei serbari campenesti dupa cursa, de la care nu va lipisi gulasul”, spune Ciprian Popescu, din partea clubului organizator Dual Racing, citat de Autostiri.ro.

“Circuitul a fost deja discuit si pregatit de partenerul nostru, Csaba Tompa, presedintele clubului de motocross Sugas Sfantu Gheorghe, urmand ca joi si vineri sa indrept trambulinele si sa fac micile ajustari necesare. Tinand cont ca anul trecut circuitul a fost modernizat, nu este nevoie de alte interventii, ii asteptam sambata pe piloti in grila de start, pentru a incheia sezonul cu o cursa frumoasa”, explica Adrian Raduta (Top Cross TCS), citat de Autostiri.ro.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Dan Gîrtofan, debut de sezon în forță cu victorie la Winter Rally Covasna! Andrei Gîrtofan, primul podium la general!

Dan Gîrtofan a debutat în forță în sezonul 2021 al Campionatului Național de Raliuri Betano. Giri, secondat pentru al 7-lea...

Închide