Moto GP. Stoner: “Va fi un campionat extrem de colorat!”

| 1 martie 2011 | 0 Comments

Pentru prima dată în istoria participărilor sale în motomondialul de viteză, australianul Casey Stoner are parte de coechipieri cel puţin la fel de rapizi ca şi el.

Australianul a fost cel mai rapid, în cele trei zile de teste de la Sepang de săptămâna trecută, însă Dani Pedrosa i-a stat mereu în coastă, la fel ca şi cel de-al treilea membru al echipei, Andrea Dovizioso.

Competiţia în cadrul echipei este benefică pentru mine! În afara circuitului suntem prieteni, însă pe pistă suntem adversari. La fel a fost şi la restul echipelor la care am alergat. Te concentrezi pe partea ta de garaj şi încerci să-ţi faci treburile cât mai bine”, a explicat Stoner pentru presa din Vest.

Faptul că mai sunt doi tipi cu mine în garaj nu schimbă cu nimic datele problemei. Însă faptul că sunt atât de aproape de mine poate fi interesant! Am încheiat pe primele trei locuri ziua a doua de teste, iar acest fapt mă duce cu gândul la un campionat extrem de colorat!”, a completat Stoner.


Tags: , , , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
De la Raliul Narciselor la TESS Rally. O istorie a celui mai longeviv raliu din Romania

In fiecare an inceputul sezonului automobilistic se marcheaza cu clasica etapa de raliu de pe meleagurile brasovene. Aceasta etapa, cunoscuta...

Închide