spot_img

Moto GP. Malaezia, bătălia continuă!

Ceea ce trebuia să fie o luptă crâncenă pentru titlul mondial, s-a transformat, odată cu accidentarea lui Dani Pedrosa, într-o bătălie de orgoliu purtată între fostul şi viitorul campion mondial, ambii coechipieri la Fiat Yamaha. După duelul de la Montegi de duminică, încheiat cu victoria lui Rossi, Lorenzo promite că-şi va lua revanşa în faţa celui ce i-a suflat podiumul în Japonia.

Stoner, încrezător după victoria din weekend, se anunţă drept principalul candidat la victorie în Malaezia, cu atât mai mult cu cât în prezent, are şanse reale la locul doi în clasamentul general. Cele 48 de puncte care il despart de Pedrosa putând fi recuperate în cursele în care ibericul va lipsii.

Batălia pentru locul trei s-a transformat, după cursa din Japonia, în bătălia pentru locul patru, purtată de Dovizioso şi Rossi, însă zvonurile tot mai dese potrivit cărora Doctorul nu va mai alerga în ultimele două curse ale sezonului, pentru a se putea opera la umăr, dovedesc un slab interes din partea italianului pentru aceasta.

La clasa Moto 2, victoria lui Tony Elias din Japonia pare să-i fi asigurat ibericului titlul de campion mondial, în timp ce lui Julian Simon nu-i mai rămâne decât locul doi.

La 125cc lupta rămâne la fel de stransă, Teron (228p), Marquez (222p) şi Espargaro (215) fiind principalii candidaţi la cununa cu lauri.

Shell Advance Malaysian Motorcycle Grand Prix va avea loc la Sepang, duminică 10 Octombrie şi va putea fi urmărită în direct de către iubitorii motorsportului pe Digi Sport începând cu ora 11.

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri