Moto. FGR Midau 2500, monstrul din Praga!

| 20 ianuarie 2011 | 0 Comments

După succesul repurtat de Skoda, industria auto din Cehia încearcă din nou să dea lovitura. De această dată nu prin automobile şi nici măcar camioane ci prin vehicule pe două roţi.

Beneficiind de sprijinul guvernului de la Praga, producătorul de motociclete FGR a lansar pe piaţă primul său model oficial.

FGR Midalu 2500 este o super sportivă propulsată de un uriaş V6 de 2.5litrii, capabil să dezvolte nici mai mult nici mai puţin de 240 cai. Dacă amintim şi faptul că masa totală a modelului nu depăşeşte 260 de kilograne, putem afirma că avem de-a face cu un adevărat monstru pe două roţi.

Dacă toate aceste date nu v-au făcut să vă scoateţi pălăria în faţa cehilor, atunci poate că o vor face imaginile acesteia. Designul este într-adevăr uimitor, FGR a renunţat la carena obişnuită, lăsând să se întrevadă toate detaliile V6-ului. Combinat cu o parte spate extrem de scurtă şi cu cele şase evacuări te face să te întrebi dacă o asemenea motocicletă este sau nu legală!

FGR nu a anunţat încă preţul modelului, dar dacă ne gândim că va produce doar şase astfel de exemplare în primul an, ne putem da seama cam unde se va situa acesta

.


Tags: , , , , , ,

Category: Prezentare, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raliul Sibiului 2019, surprizele pentru fani sunt dezvăluite de către organizatorii competiției

Momentele cheie ale Raliului Sibiului 2019 vor fi transmise live

Închide