Mihnea Stefan raspunde noilor provocari prin determinare si profesionalism

| 16 mai 2014 | 0 Comments

I-am urmarit evolutia in anul 2013 in Campionatul National de Autoslalom. Mihnea Stefan a devenit campion la Autoslalom, competiţie organizată de Willi Motor Sport, sub egida FRAS. L-am reintalnit pe tanarul si talentatul pilot in anul 2014 cu prilejul desfasurarii Cupei FRK, pe circuitul Skat Kart de la Targu Secuiesc.

La clasa KZ2, Stefan Mihnea a fost cel mai rapid pe tot parcursul acestei competitii. Pilotul echipei JMS Performance a fost cel mai rapid in calificari, s-a impus in prefinala si a castigat apoi finala in fata lui Andrea Raimondi (BRT). Inainte de prima etapa a Campionatului National de Karting 2014, organizata de Federatia Romana de Karting, ce se va desfasura in zilele de 24 – 25 mai la Targu Secuiesc, Mihnea Stefan a avut amabilitatea de a ne raspunde la cateva intrebari:

Autostiri.ro:  Felicitari pentru castigarea Cupei FRK! Ce te-a determinat sa te alaturi echipei JMS ?
Mihnea Stefan: Multumesc. Echipa JMS Performance a reprezentat pentru mine cea mai buna optiune la inceputul anului. Cunoscand deja profesionalismul cu care aceasta echipa munceste si materialele de concurs competitive, am stiut ca aceasta este echipa in care orice pasionat ce isi doreste performanta ar trebui sa se integreze. A fost ce mai buna alegere pentru acest an, lucru demonstrat de rezultatele primei curse in formula asta.
Autostiri.ro: Multa determinarea in duelul pilotilor la clasa KZ2. Ai avut un rtim sustinut chiar si in conditii meteo dificile. Cat de importanta a fost strategia de echipa la aceasta competitie?
Mihnea Stefan: Conditiile meteo ne-au pus in dificultate  atat sambata cat si duminica, dar inca de la inceputul weekendului aveam strategia bine stabilita. Asta a facut diferenta la final. Asta inseamna, de fapt, profesionalismul JMS Performance.
Autostiri.ro: Circuitul de la Targu Secuiesc necesita concentrare in conditii de efort sustinut. Cat de importanta este conditia fizica pentru tine?
Mihnea Stefan: Pentru mine conditia fizica reprezinta una dintre prioritati. Un pilot talentat poate face cateva ture rapide, dar un pilot talentat si antrenat poate da randament, ramanand constant sau chiar evoluand, inca de la inceputul weekendului de cursa pana la finalul ei.
Autostiri.ro: Care au fost provocarile la Cupa FRK pentru tine?
Mihnea Stefan: Provocari se ivesc la fiecare cursa. Pot spune ca una dintre provocari a fost insusi noul kart. Acesta este foarte agresiv, iar in combinatie cu noua pista de la Targu Secuiesc s-au ivit anumite dificultati, dar am trecut repede peste cu ajutorul echipei.
Autostiri.ro:  Multa bafta in sezonul 2014!
Credit foto: Tache Foto

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
Mazda CX-5 2021 – conectivitate crescuta

Mazda CX-5 2021 dispune de tehnologia Human Machine Interface (HMI) îmbunătățită pentru un confort mai ridicat și un plus de...

Închide