Michael Schumacher, rănit într-un accident de schi

| 29 decembrie 2013 | 0 Comments

Michael Schumacher, rănit într-un accident de schi

Fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a fost rănit duminică într-un accident de schi petrecut în stațiunea franceză Meribel, el fiind transportat cu elicopterul la spital, a anunțat postul de radio Europe 1, citat de cotidianul francez L’Equipe.

Fostul pilot german, septuplu campion mondial, a suferit un traumatism cranian în timpul căderii și a fost transportat la un spital din zonă, conform Agerpres.

Directorul general al staţiunii, Christophe Gernignon-Lecomte, citat de Mediafax, a confirmat accidentul pentru RMC şi a subliniat că Schmacher era agitat dar conştient: „Nu ştiu cu adevărat gravitatea accidentării, deocamdată are loc o anchetă. El a căzut la 11.07, în afara pistei, la Meribel. Avea cască şi s-a lovit cu capul de o stâncă. Intervenţia a fost rapidă, la ora 11.15, el fiind transportat cu elicopterul la spital. Era şocat, puţin agitat, dar conştient. Probabil este un traumatism cranian, dar nu este grav”.

Michael Schumacher, în vârstă de 44 de ani, este septuplu campion mondial la Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). El a câştigat în carieră 91 de Mari Premii în 307 participări şi s-a retras din activitate în 2012.

Imagine: bornrich.com


Tags: , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Alex Filip pornește ,,motoarele” pentru sezonul 2020

Alex Filip va concura împreună cu Gabi Lazăr, copilotul său, pe un Renault Clio R3T pregătit de echipa italiană Gima...

Închide