Mercedes-Benz a sustinut Romania la Balcaniada

| 4 mai 2015 | 0 Comments

Mercedes-Benz sustine Balcaniada (1)Mercedes-Benz Romania a oferit echipament sportiv pentru echipa României, antrenorilor şi arbitrilor competiţiei, dar şi suport logistic, cu ajutorul noului Vito, carea stat la dispoziția micilor campioni, pentru ca aceştia să beneficieze de siguranţăşi confort în fiecare moment.

În perioada 25 -26 aprilie, cei mai sprinteni juniorii au luat startul în probele concursului internaţional de înot Balcaniada, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu“ din Oradea, judeţul Bihor.

Competiția, realizată în parteneriat cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Primăria Oradea şi Clubul Sportiv Municipal Oradea, a reunit 150 de participanți, din nouăţări, România având cea mai numeroasă delegaţie, alcătuită din 27 de sportivi (15 băieţi şi 12 fete), câte doi pentru fiecare probă.

Palmaresul României la concursurile de înot s-a îmbogăţit cu 11 medalii, dintre care cinci de aur, patru de argint şi două de bronz. Robert Glință a fost cel mai prolific înotător român, palmaresul său personal fiind compus din cinci medalii de aur și trei de argint. În clasamentul pe puncte, echipa naţională s-a situat pe locul al patrulea, cu 187 puncte, în spatele Serbiei, Turciei şi Greciei. Echipa de băieţi a ocupat treapta a doua a podiumului, în urma Greciei.

Pentru un junior este foarte important sprijinul oferit de cei din jur. Alături de partenerii noştri, încercăm să le oferim cele mai bune condiţii de dezvoltare, dar şi motivaţie pentru o carieră de succes, cu rezultate”, a declarat Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, citata de Autostiri.ro.

„Susţinem performanţa ori de câte ori avem ocazia, mai ales în aceste momente, când juniorii noştri au rezultate frumoase. Talentul şi ambiţia de care au dat dovadă în cadrul concursului le oferă un atu în competiţia către excelenţă, iar noi suntem acolo să îi susţinem!”, afirmă Boris Billich, CEO şi Preşedinte Mercedes-Benz România, citat de Autostiri.ro.

Mercedes-Benz România continuă să fie alături de Federația Română de Natație şi Pentatlon Modern. La începutul anului 2014, compania a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito.


Tags: , , , , , , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda începe producția modelului MX-30, prima mașină electrică a companiei

Primul vehicul electric Mazda, un SUV versatil și elegant

Închide