Rome_Film_Festival_1Cu ocazia Festivalul de Film de la Roma ce se va desăşura săptămâna viitoare Mazda va participa pentru al patrulea an la rând ca şi partener exclusiv la a unsprezecea ediţie a evenimentului. Un moment important îl va reprezenta evenimentul Mazda MX-5 drive-in, care va fi susținut în noaptea inaugurării de un grup internaţional de fani MX-5.

Este o colaborare normală între cele două organizaţii, ambele punând oamenii pe primul plan și având ca scop să livreze o experienţă extraordinară pentru simţuri. Festivalul de Film de la Roma se autoevaluează după nivelul de emoţie şi admiraţie pe care spectatatorii  îl transmit pentru filmele care sunt difuzate în cadrul său, în timp ce Mazda construieşte maşini pentru cei care iubesc să conducă căutând să îi facă pe conducătorii auto să zâmbească cu ocazia fiecărui drum.

Combinând pasiunea pentru condus şi film compania a invitat proprietari şi fani ai roadsterului său de referinţă din întreaga Europa să îşi aducă maşinile la o experienţă exclusivă de film în aer liber în districtul EUR din Roma*.

Pe 15 octombrie cei de la Mazda împreună cu reprezentanţii media din întreaga Europa, pînă în Japonia şi Australia vor inaugura cinematograful drive-in Mazda MX-5 cu filmul Moonlight , un film nou, extrem de apreciat, al regizorului Barry Jenkins. Cinematograful drive-in va fi amenajat pentru eveniment într-o piaţă situată vizavi de Pallazo dei  Congresi, ce poate găzdui 100 de maşini. Mai târziu în aceeaşi seară, Mazda îşi prezintă incredibilul MX-5 RF (Retractable Fastback) în cadrul unei întâlniri desfăşurate în apropierea clădirii Archivio Centrale dello Stato (Arhiva centrală a statului).

Mazda va evidenţia, totodată, anul acesta şi mesajul de brand Drive Toghether, o idee care se datorează în mare parte lui MX-5 şi Jinba Ittai, „unitate între cal și călăreț”. Jinba Ittai a început ca şi filosofia din spatele MX-5 care a fost lansat acum mai bine de 25 de ani, şi este o senzaţie pe care Mazda se străduieşte să  o ofere şoferilor săi astăzi.

O abordare mai degrabă de avangardă într-o eră în care automatizarea joacă un rol din ce în ce mai dominant, încurajând participarea activă, asemenea Festivalul de Film de la Roma, al cărui premiu cel mare este acordat la alegerea publicului.

Ca şi în anii precedenţi producătorul de maşini a ridicat Mazda Cinema Hall, o locaţie de 800 de locuri situată în centrul satului de cinema. Foarte aproape de Auditorium Parco della Musica, principala locaţie a festivalului, Mazda Cinema Hall va găzdui 30 de proiecţii. Producătorul de maşini a organizat de asemenea în apropiere, salonul Mazda, un loc unde poţi vedea şi întâlni staruri internaționale precum Tom Hanks, Oliver Stone, Viggo Mortensen şi Meryl Streep.

Aici vizitatorii vor avea oportunitatea inovatoare de a experimenta Drive Together pentru ei înşişi. Daca nu, 50 de vehicule Mazda vor fi disponibile pentru transport în jurul Romei pe durata desfăşurării evenimentului între 13-23 octombrie.