Mazda începe producţia modelului Mazda MX-5 RF

| 5 octombrie 2016 | 0 Comments
  • Versiunea Retractable Fastback a faimosului roadster intră pe linia de producţie în Japonia
  • Producţia iniţială este destinată Americii de Nord şi Europei, unde vânzările vor începe în 2017

Mazda Motor Corporation a dat startul producţiei modelului Mazda MX-5 RF hardtop, la fabrica Ujina numărul 1, aflată în apropierea sediului central din Hiroshima. Asamblarea a debutat cu modele destinate pieţelor din America de Nord şi Europa, unde vânzările vor începe în prima parte a anului 2017. În Japonia modelul Mazda MX-5 RF va fi pus în vânzare mai târziu în cursul acestui an.

Modelul MX-5 RF întruchipează în adevăratul sens filosofia Jinba-Ittai a armoniei dintre şofer şi maşină, filosofie care a caracterizat modelul MX de-a lungul celor 27 de ani de existenţă. Această ultimă adaptare a roadsterului ultraușor Mazda prezintă un design atrăgător în stil fastback şi un acoperiş retractabil din 3 piese, care atunci când este pliat lasă o secţiune din spate descoperită și creează o atmosferă unică, specifică unei decapotabile.

Producţia MX-5 a ajuns la 1 milion de unităţi în data de 22 aprilie 2016. Modelul este foarte apreciat, având la activ mai mult de 280 de premii auto câştigate în întreaga lume. Acestea includ premiul World Car of the Year 2016 şi World Car Design of the Year 2016 pentru generaţia curentă de MX-5, a patra.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Gravel Tracks to Giurgiu

Traseul ales nu este unul care sa forteze masinile insa pune la incercare capacitatea de orientare a echipajelor (mult) mai...

Închide