spot_img

Mazda continuă să ofere experiențe e-Sports electrizante: Mazda – RX-Vision GT3 Concept

  • Mazda RX-Vision GT3 Concept Online
  • Oportunitatea de a participa la campionatele FIA Gran Turismo

Noul model de curse virtual Mazda, conceptul Mazda RX-Vision GT3, este disponibil[1] pentru descărcare în Gran Turismo Sport. Dezvoltat în colaborare cu Polyphony Digital Inc., RX-Vision GT3 Concept este cea mai nouă mașină de curse virtuală Mazda din simulatorul de condus Gran Turismo Sport pentru PlayStation®4 de la Sony Interactive Entertainment.

Bazat pe Mazda RX-Vision Concept care a fost prezentată la Salonul Auto de la Tokyo din 2015, GT3 Concept este modificat în conformitate cu reglementările FIA ​​GT3 pentru mașini de curse și respectă, de asemenea, reglementările proprii Gran Turismo Sport din categoria sa Gr.3.

În timp ce cabina și ușile originale sunt menținute în conformitate cu reglementările GT3, fața și spatele au fost extinse iar bara de protecție a crescut în lățime. O grilă de aer generoasă pe capotă îmbunătățește atât aerodinamica, cât și răcirea zonei motorului, iar spoilerele din față și spate, alături de un diffuser în spate cresc forța de apăsare. În plus, atât garda la sol, cât și înălțimea totală a vehiculului au fost reduse pentru a optimiza performanțele aerodinamice.

Îndepărtarea materialelor grele și a pieselor interioare neesențiale a dus la reducerea greutății și la un centru de greutate mai scăzut. Echipat cu un motor rotativ de nouă generație Skyactiv-R cu 4 rotoare, 570 CP, montat în zona din față spre centru, conceptul beneficiază de o distribuție a greutății ideală, de 48:52 (față-spate).

La fel ca în cazul tuturor vehiculelor Mazda, atenția deosebită acordată ergonomiei cabinei îi face viața mai ușoară pilotului în timpul cursei; de exemplu, volanul este proiectat special pentru o eficiență crescută în condiții de cursă.

Cei mai de succes jucători Gran Turismo Sport, în vârstă de peste 18 ani, care folosesc vehicule Mazda precum RX-Vision GT3 Concept vor avea ocazia să participe la Campionatul Gran Turismo certificat de FIA, care va avea loc în diferite locații din lume în sezonul 2020.

Mazda își propune să-și consolideze baza de fani prin oferirea plăcerii de a conduce competitiv pentru cât mai mulți oameni care iubesc Sportul cu Motor Digital[2].

[1] Acesta este doar un mesaj generic. Descărcarea va fi posibilă odată ce sunt realizați toți pașii necesari în Gran Turismo Sport.

[2] Mazda a adoptat numele „Digital Motor Sports” recomandat de FIA (Federația Internațională de Automobilism) și Sony Interactive Entretainment Inc.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
699CititoriConectați-vă
1,130AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri