Maeva Gilles, printesa kartingului timisan aduce inca un titlu pentru echipa GP24 – Timis Rally Team

| 4 februarie 2020 | 0 Comments

Motorsportul este o dovada de curaj si pasiune pentru cei mari dar si pentru cei mici. La varsta de doar 6 ani micuta Maeva Gilles ii calca pe urme tatalui sau, pilotul si fondatorul echipei Gp24-Timis Rally Team-Romain Gilles.

Tanara, aflata in anul sau de debut a mostenit pasiunea pentru sportul cu motor de la tatal sau dar si de la pilotii experimentati, insotindu-l pe tatal sau la fiecare etapa la care a participat.

Mezina echipei Gp24 Timis Rally Team nu se opreste din a ne surprinde. La varsta de doar 6 ani, micuta frantuzoaica poreclita de organizatori chiar ,,Printesa kartingului timisan” a reusit sa isi adjudece titului de campioana judeteana la clasa supersport, trecand anul acesta de la bike karting la karting termic.

Debutul sezonului a fost unul destul de dificil, micuta frantuzoaica reusind sa se adapteze usor usor cu materialul de concurs si astfel reusind incet incet sa se impuna in clasament, pana la a-si adjudeca titlul de campioana.

Motorsportul este un sport ce implica riscuri si momente mai putin placute. Dupa iesirea in decor de la Arad Maeva a reusit sa treaca peste acest incident, stapanindu-si emotiile si demonstrand astfel tuturor cat este de pasionata si devotata.

Momentele dificile nu au incetat sa apara pentru ea si pentru echipa Gp24 Timis Rally Team. Cu 3 zile inainte de etapa de la Surduc furandu-i-se materialul de concurs. Cu toate acestea, printesa kartingului timisan a reusit o reala premiera, si anume participarea cu un kart pe un traseu de viteza in coasta.

Cu toate acestea, Maeva a demonstrat ca ambitia si curajul ii sunt cei mai buni prieteni, reusind sa se impuna categoric in obtinerea titlului la de campioana judeteana la clasa supersport in cadrul Campionatului de automobilism si karting Timis, organizat de Autoclub Rally. In acest sezon Maeva a primit sprijinul neconditionat al tatalui sau, al echipei Gp24 Timis Rally Team dar si a partenerilor Lagorom Srl, Clinica Dr Popov, Fantastic Team, Negrescu Taxi dar si Dumbravita Tv.

Fotografii puse la dispozitiei de echipa Gp24 Timis Rally Team fara precizarea creditului foto.


Tags: , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
Campionatul Național de Rally Raid: Baja Satu Mare

26 de echipaje își dispută trofeul Baja Satu Mare, 3 din Cehia, 6 din Ungaria și 17 din România.

Închide