spot_img

KTM lansează noua generaţie 990 SMT!

KTM 990 SMT a înregistrat un succes incredibil chiar de la lansarea sa în 2009. În aceste condiţii, o a doua generaţie a modelului de stradă al austriecilor a venit parcă firesc. Însă, producătorul nu a dorit doar să bifeze o nouă lansare a vechiului model, ci a venit cu o serie de îmbunătăţiri ale acesteia.

Păstrând calitatea, demonstrată de model în existenţa sa de până acum, KTM oferă un nou sistem de frânare ABS, capabil să ofere aceleaşi performanţe indiferent de condiţiile de drum sau mediu.

Pentru aceasta au fost modificate şi suspensiile motocicletei, întregul sistem lucrând acum pentru optimizarea frânelor.

Noul ABS Bosch creşte greutatea modelului cu doar un kilogram, oferind în schimb o decelerare rectilinie în timpul acţionării, fără a bloca roţile, motocicleta păstrându-şi performanţele sportive chiar şi pe frânare. Mai mult, oficialii austrieci spun că piloţii viitorului 990 SMT vor scăpa de pericolul derapării roţii spate pe momentele de frânare.

O altă caracteristică a sistemului este aceea că el intră în funcţiune doar în situaţiile extreme.

Noul KTM 990 SMT va fi disponibilă în trei nuanţe de culori portocaliu, negru şi alb, preţul de pornire fiind de 13.000 euro.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,340FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,470AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri