Kia Motors va furniza vehicule Organizației Națiunilor Unite (ONU)

| 28 martie 2018 | 0 Comments

– ONU va avea o flotă alcătuită din modelele Kia Rio, Sorento și Forte
– Vehiculele vor contribui la sprijinirea cauzelor Națiunilor Unite în întreaga lume

Kia Motors a câștigat o licitație de furnizare a vehiculelor, organizată de Divizia pentru Achiziții a Națiunilor Unite (UN / DP) pentru furnizarea de vehicule către ONU și entitățile ONU. Kia a reușit să se situeze deasupra concurenței de la diferiți producători de  top de automobile la nivel mondial și va oferi vehicule și servicii de întreținere pentru următorii trei ani.

O flotă auto alcătuită din modelele Kia Rio, Sorento și Forte* va fi livrată ONU și entităților ONU și va purta sigla Națiunilor Unite pe perioada sprijinirii cauzelor și activităților ONU.

Într-o declarație, un oficial Kia a menționat: „Este o realizare semnificativă pentru Kia să fie selectată ca furnizor de vehicule pentru ONU. Este o dovadă a calității excelente a vehiculelor noastre și a competitivității acestora pe piața auto mondială.”

„Este important ca ONU și entitățile ONU să se asigure că vehiculele sunt de bună calitate, cu un pachet cuprinzător de asistență post-vânzare. Așteptăm cu nerăbdare un angajament prolific cu Kia”, a declarat un oficial al Națiunilor Unite.

Este pentru a doua oară când Kia furnizează vehicule pentru ONU, după ce a oferint organizației 420 microbuze (inclusiv modele Hyundai) în perioada 2010 – 2015, ca urmare a unui proces de licitație organizat de UN/DP.

Hyundai Motor, compania soră a Kia, va furniza de asemenea vehicule pentru ONU. Valoarea contractului de trei ani între Kia (inclusiv Hyundai) și ONU echivalează cu aproximativ 7 milioane de dolari (US). Contractul include posibilitatea prelungirii cu o perioadă de încă doi ani. Hyundai Mobis, parte a Hyundai Motor Group, va furniza piese auto pentru ONU.

*Kia Forte nu se comercializează în Europa

VIA: Kia Motors


Tags: , , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
NRA, lider detaşat la jumătatea sezonului în CNRD!

La jumătatea sezonului intern, Napoca Rally Academy conduce în clasamentul pe echipe cu 354,2 puncte, urmată de DTO-Tellur R.T. cu...

Închide