Karting: Petrut Florescu, inaintea unui nou sezon de WSK

| 31 ianuarie 2013 | 0 Comments

Petrut Florescu va participa in acest week-end, pe circuitul La Conca, la prima etapa din noul sezon al WSK

Petrut Florescu va participa in acest week-end, pe circuitul La Conca, la prima etapa din noul sezon al WSK-ului, una dintre cele mai puternice competitii din kartingul mondial.

Tanarul bucurestean va concura la clasa KF Junior si va pastra, din multe puncte de vedere, linia de anul trecut – in primul rand va continua colaborarea cu echipa Chiesa Corse.

Petrut Florescu are avantajul cunoasterii foarte bune a pistei italiene. Romanul a alergat in trecut, pe traseul La Conca si a stabilit de mai multe ori timpi reper.

In plus, in week-endul trecut a participat pe acelasi circuit la sesiunea oficiala de teste. Din pacate, testul din ziua de vineri a fost compromis din cauza ploii. Foarte importanta a fost insa ziua de sambata, cand Petrut Florescu a reusit sa iasa pe pista uscata cu noul kart si noul carburator.

„Simt ca pot face o cursa foarte buna. Stiu circuitul foarte bine, viraj cu viraj. Pista propune o aderenta excelenta si ceea ce imi da incredere este si faptul ca nu am probleme fizice”, a declarat Petrut Florescu.

Petrut Florescu a avut parte si de o surpriza in testul italian. Cortul echipei Chiesa Corse a fost vizitat de pilotul de Formula 1 Nico Rosberg. Germanul a iesit pe pista atat vineri cat si sambata.
Petrut Florescu va avea concurenta serioasa in prima etapa. Entry-listul clasei KF Junior cuprinde 70 de piloti. Intre acestia se numara si fiul lui Michael Schumacher, legendarul pilot F1 fiind si el intre spectatori la aceasta etapa.

„In prezent ma simt foarte bine, dar trebuie sa fac in asa fel incat sa ma inteleg atat cu kartul cat si cu noul sasiu, motor, carburator si mecanic. Este foarte important sa mearga totul bine, iar vremea se anunta buna, cu soare”, a completat Petrut Florescu.

Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Petrut Florescu in kartingul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.

Sursa si imagine: comunicat de presa transmis publicatiei Autostiri.ro de PMRacing


Tags: , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Alex Filip pornește ,,motoarele” pentru sezonul 2020

Alex Filip va concura împreună cu Gabi Lazăr, copilotul său, pe un Renault Clio R3T pregătit de echipa italiană Gima...

Închide