spot_img

Ionuț Zăbavă și Andrei Toderaș – start în Campionatul National de Raliuri, ediția 2022

După o pauză competițională suficient de lungă cât să le justifice nerăbdarea, după o muncă temeinică cât să le motiveze speranțele și după o prezență consistentă în etapele de anul trecut cât să le dea încredere, cei doi brașoveni sunt pregătiți de start în noua ediție a C.N.R., la Raliul Maramureșului.

Cu un material de concurs nou (Renault Clio Rally 5) cei doi vor concura în 2022 la Clasa RC5, în cadrul căreia speră să obțină cât mai multe puncte, astfel încât, finalul anului să îi găsească mulțumiți.

Ionuț Zăbavă: „Suntem nerăbdători să începem. Am schimbat materialul de concurs și clasa; în schimb, noi suntem la fel de motivați să evoluăm cât mai bine. Raliul Maramureșului este o provocare, atât din punct de vedere al configurației probelor speciale cât și a vremii, care, la fel ca anul trecut, se anunță capricioasă. Sperăm să fim concentrați la ora startului și să răsplătim prezența pe probe a entuziaștilor spectatori din zonă cu o evoluție constantă și sigură.

Cu sprijinul unor parteneri redutabili, a căror performanțe economice speră să îi inspire, Ionuț și Andrei pleacă spre Baia Mare, hotărâți să pună în Maramureș piatră de bun început drumului lor spre succes în 2022.

Echipajul brașovean este susținut de: Ruris, Castrol, Rubi, ICCO Systems, Content factory 1, Olin, allmountain.ro.

Credit foto: rallyphoto.ro

Sursa: comunicat remis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri