spot_img

Interviu Valentino Rossi: “Aştept cu nerăbdare cursa de la Valencia şi testele cu Ducati!”

Deşi a pierdut cursa de duminică de la Estoril în faţa coechipierului său, Valentino Rossi declară, într-un interviu, că şasele sale de victorie la Valencia rămân destul de mari. Totodată Rossi sustine că aşteaptă cu nerăbdare testele de la finalul stagiunii, unde va testa motocicleta Ducati alături de care va concura în sezonul 2011 al Moto GP.

Interviul integral apărut pe GPone.com îl puteţi savura şi dumneavoastră prin intermediul auto24bv.ro:

Eşti îngrijorat de faptul că Stoner a căzut din nou, având în vedere că la anul vei folosi şi tu o motocicletă Ducati?

Rossi: Este greu să spun ceva în acest sens având în vedere că nu am încercat încă motocicleta. Dar Stoner îmi pare a fi pilotul care vrea totul sau nimic. Chiar şi în Australia el a mers la limită în condiţiile în care conducea cursa cu un avans considerabil. În Japonia a mers la fel şi a câştigat dar în Malaezia a păţit la fel ca la Estoril. Nu ştiu dacă motocicleta are o problemă particulară sau nu!

Cum te simţi în ultima ta săptămână la Yamaha?

Rossi: Începe o săptămână foarte importantă pentru mine. Mai întâi pentru că rezultatele mele de la Valencia din ultima vreme nu au fost dintre cele mai bune şi vreau să schimb acest fapt. Mai apoi şi pentru că voi testa pentru prima dată cu Ducati.

Cunoaştem cu toţii relaţia ta de dragoste cu motocicleta ta. Va fi greu să mergi mai departe?

Rossi: Am trecut deja de acel moment (râde). Ştii cum se întâmplă în astfel de cazuri, mai întâi eşti supărat şi îţi trimiţi mesaje cu persoana respectivă, mai apoi ajungi să fi prieten, să ieşi în oraş cu ea şi să vorbeşti despre diverse lucruri. Acum suntem în stadiul acesta! Eu sunt îndrăgostit de altcineva, de Ducati, şi deabia aştept să o cunosc!

Nu eşti îngrijorat să laşi o motocicletă atât de bună în mâinile lui Lorenzo?

Rossi: Ba da, dar Honda era la fel de bună, când am plecat de acolo în 2003. Motocicletele de la Moto GP sunt toate foarte performante însă au şi ele momentele lor. Aşa a fost şi în cazul nostru, am avut momente foarte bune cu Yamaha dar şi momente mai puţin bune.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,340FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,470AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri