spot_img

Inedit: Interviu Paul Constantinescu

Aţi încercat să vă puneţi o întrebare: cum ar arăta articolele fără poze sau ştirile fără diferite filmări? În drumurile noastre am întâlnit, nu de puţine ori, tineri pasionaţi.
Dacă până acum v-am prezentat speranţe ale sportului românesc, tineri pasionaţi care în felul lor se implică în motorsport, a sosit momentul unei noi premiere.

De data aceasta vom vorbi cu un tânăr care-şi dedică timpul liber fotografiei sau filmărilor. Munceşte, este student, iar atunci când nu ţine aparatul foto sau de filmat în mână, este deejay.

Auto24bv.ro: Salut Paul. Eşti posesor de maşină? Ce model?
Paul Constantinescu: Bună. Sunt posesor de maşină. Am un Opel Corsa D uşor modificat…

Auto24bv.ro: Dacă resursele financiare ţi-ar permite, ce autoturism ţi-ai cumpăra?
Paul Constantinescu: Maşina pe care mi-ar place să o am, ţinând cont de vârsta pe care o am (22 de ani n.r.), pentru că aş folosi-o atât în oraş, în afara lui sau pe circuit… în principal pentru viitor, mi-aş lua un Audi S3. Acuma sper să trec la o Honda Civic Type R EP3.

Auto24bv.ro: Eşti prezent la competiţii sportive sau numai la cele organizate de prieteni?
Paul Constantinescu: Pot participa la evenimente în funcţie de ce-mi permite timpul. Evenimentele organizate de prieteni nu lipsesc pentru că ştii cum se zice: „prietenul la nevoie se cunoaşte”.

Auto24bv.ro: Ce-mi poţi spune despre estetică vs. tehnologie? Primează tehnica sau estetica?
Paul Constantinescu: E un compleu foarte reuşit cel puţin din punctul meu de vedere de fotograf şi deejay. Poţi să îmbini foarte bine photoshoot-ul care îl faci cu estetica cuprinzând unghiuri foarte reuşite. Arta cere şi sacrificii, implică să te strecori şi sub maşină daca e nevoie, sau să te urci într-un punct cât mai sus pentru o overview (o panoramă, o vedere largă-n.r.) mai bun.
Estetica există…tehnologia o pune in evidenţă!

Auto24bv.ro: Eşti adeptul post – procesării?
Paul Constantinescu: Depinde, la unele poze da. La altele nu. În principal nu prea ai cum să nu umbli deloc la o poza decât dacă stai şi faci 20 de poze cu diferite setări până nimereşti culorile, contrastul white balance-ul pe care îl doreşti.

Auto24bv.ro: Ce subiecte preferi sa abordezi atunci când pozezi un autoturism?
Paul Constantinescu:
Când pozez un autoturism prefer să cuprind în primul rând autoturismul cu totul. Să iasă în evidenţă liniile maşinii, după care trec la o a abordare mai directa a punctelor forte ale maşinii, contrastul jantelor, cu restul maşinii. De exemplu spatele văzut wide faţă de botul maşinii etc.

Auto24bv.ro: Preferi fotografia regizată sau cochetezi şi cu cea spontană?
Paul Constantinescu: Când fac un photosession, acesta nu se rezuma la fac poze şi atât. Întâi mă întâlnesc cu persoana respectiva. Îi prezint portofoliul meu, notez ce doreşte. După care îi spun şi ideile mele, ce şi cum mi-ar place să surprind la maşină, sau la ceea ce doreşte persoana respectivă. Desigur nu exclud, inevitabil, ideile de moment.

Auto24bv.ro: Ce proiecte ai pentru viitor?
Paul Constantinescu: Proiecte de viitor ? Să continui ce am început. Îmi doresc să ajung la un nivel mult mai mare. Îmi este uşor deoarece fac totul din pasiune, cu plăcere şi implicare. Asta trecând pe lângă banii investiţi.
Sunt mulţumit de nivelul la care am ajuns la doar 22 de ani. Am un site propriu, scule foto video profesionale care îmi permit atât photosession la maşini cât şi portrete, nunti etc…până la filmări profesionale. Dar ca în orice pasiune, ţinteşti mai sus.

Auto24bv.ro: Multă baftă şi numai bine Paul. Cei care doresc să-i admire creaţiile foto le pot vizualiza aici: www.paulconstantinescu.ro şi aveţi la ce să vă uitaţi.
Noi vă punem la dispoziţie câteva poze şi un clip. Numai bine tuturor.


http://vimeo.com/13293432

HD Punisher RS CUP™ by dl’Dj(-_-)TSU™ Photography&HD Movies&Sound Production© from Paul Constantinescu dlDj(-_-)TSU on Vimeo.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,347FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri