spot_img

Începe Raliul Aradului „Atrium Mall”

Cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri „Dunlop” 2014 şi a treia etapă în Trofeul European de Raliuri F.I.A., Raliul Aradului „Atrium Mall” se desfăşoară în perioada 8-10 mai şi aliniază la start 38 echipaje.

Cu prezenţe noi, precum echipajele din Ungaria – Janos Puskadi/Barnabas Godor – Skoda Fabia S2000 şi Pal Lovasz/Andras Diebel – Subaru Impreza R5 sau Skydive Dubai Rally Team, echipaj compus din Rashid Al-Ketbi şi Karina Hepperle, care concurează cu un Ford Fiesta R5, cu prezenţa la start a câştigătorilor ultimelor două ediţii ale Raliului Aradului, Francois Delecour şi Dominique Savignoni, concurând cu o altă maşină decât cea de la Braşov, un Subaru Impreza N14, maşină de grupa N, Raliul Aradului „Atrium Mall” se prefigurează a fi şi în acest an o etapă interesantă, precizează F.R.A.S..

Disputată pe o suprafaţă de 98,85% macadam, competiţia numără 12 probe speciale, 7 diferite, în lungime de 149,21 km, care vor conta în European Rally Trophy, pentru Campionatul Naţional de Raliuri „Dunlop” fiind luate în calcul numai 8 probe speciale, de 98,84 km, coeficientul raliului fiind de 2 pentru E.R.T., respectiv 0,8 pentru C.N.R. „Dunlop”.

Joi, 8 mai, orele 20.30 se dă startul festiv, prima zi de concurs fiind 9 mai, în intervalul 15.00 – 20.47, când se vor parcurge cinci probe speciale, ultima fiind superspeciala, organizată pentru prima dată anul acesta în centrul oraşului. Sâmbătă startul este programat la ora 9.00, iar sosirea la 18.55, după parcurgerea a şapte probe speciale, cu două treceri pe cea mai lungă probă a raliului, Nadăş, de 22,02 km. Festivitatea de premiere va avea loc la orele 21.00 la Primăria Arad.

„Federaţia Română de Automobilism Sportiv urează succes competitorilor şi reaminteşte tuturor participanţilor la acest eveniment faptul că automobilismul sportiv este un sport spectaculos, dar periculos. De aceea insistăm asupra importanţei respectării cu stricteţe a regulilor de securitate impuse de către organizatori tuturor celor prezenţi la competiţiile organizate sub egida F.R.A.S.,” se menţionează în comunicatul F.R.A.S.

Text preluat de pe pagina web F.R.A.S.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri