IMSA: evoluţie pe teren propriu pentru BMW Team RLL

| 3 mai 2018 | 0 Comments

A patra cursă a sezonului, găzduită de „Mid-Ohio Sports Car Course” din Lexington (SUA), este mai mult decât specială pentru BMW Team RLL: sediul echipei de la Hilliard (SUA) este la aproximativ o oră de condus de circuit.

Gruparea condusă de directorul Bobby Rahal (SUA) a trebuit să aştept ceva timp pentru o nouă cursă pe teren propriu în IMSA WeatherTech SportsCar Championship: ultima dată când circuitul a găzduit campionatul a fost în 2012. Prin urmare, echipa este foarte motivată să confirme locul al doilea din cursa de 12 ore de la Sebring (SUA) cu un alt succes cu noul BMW M8 GTE.

Jesse Krohn (Finlanda, #24 BMW M8 GTE): „Mid-Ohio este un alt circuit nou pentru mine în acest sezon. Sper că vom fi mai competitivi decât am fost la Long Beach. Echipa şi BMW Motorsport au făcut o treabă bună cu dezvoltarea maşinii.”

John Edwards (SUA, #24 BMW M8 GTE): „Nu am concurat la Mid-Ohio din perioada Grand Am, dar este o cursă de casă pentru mine şi pentru echipă, aşa că mă bucur că a revenit în calendar. Am trăit în Cincinnati, iar părinţii mei încă sunt acolo. Este un circuit deosebit.”

Connor De Phillippi (SUA, #25 BMW M8 GTE): „Mid-Ohio este un eveniment special pentru noi, cei din echipă. Sediul BMW Team RLL nu este foarte departe. Este un circuit nou pentru mine, aşa că trebuie să învăţ multe şi repede. Cu toate acestea, sunt norocos să am o echipă foarte experimentată în jurul meu, care să mă susţină.”

Alexander Sims (Marea Britanie, #25 BMW M8 GTE): „Aştept cu nerăbdare provocarea de la Mid-Ohio. Este ceva complet nou pentru mine, aşa că nu ştiu ce să mă aştept de la acest week-end. Lucrul important este să găsim un reglaj de bază bun cât mai repede posibil.”


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide