spot_img

Hyundai Motorsport a prelungit contractul cu Hayden Paddon

Hyundai Motorsport a prelungit contractul cu Hayden Paddon pentru o perioada de inca trei ani

  • Contractul cu Hayden Paddon a fost prelungit pana in anul 2018
  • Paddon va lua startul la toate etapele din sezonul 2016 al Campionatului Mondial de Raliuri FIA
    (WRC), incepand cu Raliul Monte-Carlo, alaturi de Thierry Neuville si Dani Sordo
  • Pilotul neozeelandez face parte din programul de promovare al tinerelor talente si a reusit sa
    obtina primul podium in Sardinia, la 12 luni de la debutul sau alaturi de echipa

Hyundai Motorsport a anuntat prelungirea contractului cu Hayden Paddon pentru o perioada de inca trei ani, pana in anul 2018. Astfel, pilotul neozeelandez va concura la toate etapele din anul 2016 in Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), alaturi de Thierry Neuville si Dani Sordo.

Paddon, care a semnat la inceput, in 2014, un contract cu Hyundai Motorsport pentru sase etape, a reusit sa participe la 12 etape in 2015 si va face un program complet anul viitor, debutand cu Raliul Monte-Carlo, alaturi de John Kennard, copilotul sau.

Pilotul neozeelandez are 28 de ani si face parte din programul demarat de Hyundai Motorsport de a sustine tinerele talente. Paddon a debutat alaturi de Hyundai Motorsport in Raliul Sardiniei 2014, iar 12 luni mai tarziu, in acelasi raliu, a obtinut primul sau podium din campionatul mondial. Neozeelandezul a dat dovada de profesionalism la toate etapele in care a luat startul si a reusit sa progreseze constant. In acest sezon, Paddon are cinci clasari in top cinci, demonstrandu-si astfel talentul si competitivitatea.

“Sunt incantat ca am putut prelungi contractul cu Hayden pentru inca trei ani si ca va participa la toate etapele din sezonul viitor. A demonstrat inca de la inceput ca a fost o achizitie valoroasa si sunt convins ca are potential de crestere. Inca de la implicarea noastra in WRC ne-am propus sa sustinem tinerele talente, iar Hayden ne-a dovedit imediat ca este un pilot de succes”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei, citat de autostiri.ro.

Hayden Paddon
Hayden Paddon

„Sunt bucuros ca vom colabora pe o perioada de inca trei ani. Echipa m-a ajutat sa ma dezvolt si sunt sigur ca in curand va urma si prima victorie. Ne dorim titlul mondial si cred ca Hyundai Motorsport ne ofera cea mai buna oportunitate pentru a atinge acest obiectiv. Insa primul pas este acela de a castiga un raliu si sper sa obtin o victorie in sezonul 2016”, a mentionat Paddon, citat de autostiri.ro.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri