spot_img

Hyundai Motor a acordat distribuitorilor premiul pentru excelenta privind satisfactia clientilor

Hyundai a acordat distribuitorilor premiul pentru excelenta privind satisfactia clientilor

Hyundai Motor a desfasurat a doua ceremonie de inmanare a premiului pentru excelenta privind satisfactia clientilor, care a avut loc recent la Barcelona, anunta Hyundai Romania.

La acest eveniment au participat reprezentantii a 63 de distribuitori Hyundai, care integreaza in activitatea lor programe speciale, dedicate clientilor. Cei trei castigatori desemnati au fost selectati dintr-o lista de peste 2.000 de centre din Europa, din cadrul celor 21 de piete participante.

Competitia a fost desfasurata in cadrul filialelor Hyundai din Europa, criteriile de departajare a finalistilor fiind:
– satisfactia clientilor;
– volumul vanzarilor;
– serviciile oferite.

In cadrul procesului de selectie au fost luate in calcul aspecte precum:
– rezultatele inregistrate in prima jumatate a anului 2013 privind: gradul de satisfactie al clientilor Hyundai si programele de tip “client misterios”;
– respectarea standardelor Hyundai.

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europa, a declarat: „ Acest premiu certifica importanta pe care Hyundai o acorda satisfactiei clientilor. Serviciilor oferite in cadrul retelei de distribuitori trebuie sa corespunda nivelului de calitate al produselor noastre. Titlul oferit recompenseaza eforturilor depuse de catre echipa Hyundai din Europa si genereaza noi standarde de calitate a serviciilor dedicate clienti,” citat de Hyundai Romania.

Hyundai Motor Europa a rasplatit si distribuitorii Hyundai Auto Romania pentru ca au contribuit la imbunatirea nivelului calitatii asociat marcii. In cadrul ceremoniei de la Barcelona, au fost premiati Euro Group (Craiova), Dab Auto (Bucuresti) si Carbenta (Oradea).

Via: Hyundai Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri