GTC MotorSport:podium integral la etapa I din Campionatul Național de OffRoad 2012

| 25 mai 2012 | 0 Comments

GTC MotorSport a fost prezent la linia de start cu 9 echipaje

Între 17 și 20 mai, în orașul Iași și zonele limitrofe s-a desfășurat, sub egida Federației Române de Automobilism Român, prima etapă din Campionatul Național de OffRoad 2012 – “Iasi Adventure Raid”.

Clubul sportiv GTC MotorSport a fost prezent la linia de start cu 9 echipaje, acoperind toate cele 3 clase de concurs: Standard, Open și Extrem.La clasa Standard GTC MotorSport a ocupat integral podiumul. Toate cele 5 echipaje înscrise în concurs au câștigat premii și au luat acasa cupe “Iasi Adventure Raid 2012”– locul I, II și III, premiu Speciala Pavlov și premiu pentru cel mai bun timp în trial.

La clasa Open, cele două echipaje GTC MotorSport înscrise au punctat locul 6 și cel mai bun timp în trial. La clasa Extrem, GTC MotorSport s-a prezentat cu 2 echipaje care din cauza unor probleme tehnice au abandonat înainte de finalul concursului.

„Este prima competiție oficială de off road la care participam…”

“Rezultatele echipei – un loc I, un loc II, un loc III și câștigarea unor probe speciale, în total 8 cupe.

Este prima competiție oficială de off road la care participam și faptul că am câștigat o treime din cupele puse în joc ne face să fim mândri dar și să ne mobilizam pentru rezultate bune și în următoarele etape.

Felicitări echipei și în mod special premianților” a declarat Răzvan Cirap, președinte GTC MotorSport.


Despre GTC MotorSport

GTC MotorSport a fost infiintat la sfarsitul anului 2011 si este unul dintre cele mai mari cluburi de off-road din Romania, cu peste jumatate dintre membrii sportivi licentiati FRAS si participanti la competitii in tara si in strainatate. 15 sportivi au obtinut clasari pe podiumurile competitiilor nationale si clasari pe podium in clasamentul general al Campionatului National de Off-road, din 2007 pana in prezent.

Sursa: comunicat ge presa Roxana Radu, Director Departament Media & Marketing

Foto: remis prin comunicatul de presa.

Un material publicat pe www.autostiri.ro


Tags: , , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Transalpina Challenge: 94 de piloți la start

Emil Nestor poate deveni, în premieră, campion național la viteză în coastă, iar pentru asta mai are nevoie de un...

Închide