Graffitti Wrooom #2

| 11 iunie 2015 | 0 Comments

Graffiti Wrooom WallPe 11 iunie, MIDOCAR Vitandevine locul în care se intâlnesc proiectele sociale, istoria Volkswagen și tehnologiile auto de ultimă oră.

Sâmbătă, 20 iunie, la MIDOCAR Vitan, are loc a doua ediție a micro-festivalului urban “Graffiti Wrooom!”. În cadrul evenimentului, AutobazaRadio va lansa primul studio de radio mobil din România, într-un Transporter T2. Festivalul readuce în același loc asociații, comunității și ONG-uri, prilej pentru clienții reprezentanței de a face cunoștință cu proiectele sociale din București.  

MIDOCAR continuă demersurile începute anul trecut alături de societatea civilă și oferă, din nou, un spațiu de desfășurare manifestărilor pop-art, dar și proiectelor consacrate din București. Vor fi alături de organizatori și participanți:  Adoptă, Iubește Adoră, Atelierele Pegas, Bastart, Burger Van, Desculț în iarbă, Dume de Mestecat, Incubator107, Limonada lui Iulian, M60, Wood Be Nice.

Anul acesta, conceptul Graffiti Wrooom! se îmbogățește cu elemente noi. Portocală, Transporter-ul T2 recondiționat de Autobaza și MIDOCAR, devine oficial studioul din care va emite AutobazaRadio. Lansarea lui Portocală va fi marcată în cadrul evenimentului de un concert live acoustic, susținut de doi dintre membrii trupei E.M.I.L. Alături de Portocală, la MIDOCAR Vitan, vor fi expuse cele mai frumoase bus-uri din oraș, pentru că anul acesta sărbătorim 65 de ani în familia Volkswagen Transporter.

Publicul va putea testa în premieră în România Noul e-up!, primul model electric de serie fabricat de Volkswagen. Va exista, de asemenea, o zonă dedicată celui mai așteptat model Audi de anul acesta, Noul Audi Q7.

Posesorii de Volkswagen, Audi și Skoda prezenți la Graffiti Wrooom vor beneficia de oferte speciale pentru operațiunile de service, discount-uri la accesoriile de vacanță și de un bonus, oferit exclusiv pe 20 iunie, în programul Rabla.

Și ce ar fi Graffiti Wrooom fără graffiti? Artiști grafici vor decora incinta MIDOCAR Vitan și câteva dintre mașinile prezente cu elemente inspirate din muzică și din mobilitatea pe patru roți.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Castrol România, Porsche Finance Group, POSCA România, SubKultura și Grolsch, și este dedicat proprietarilor mărcilor Volkswagen, Audi și Skoda.

 


Tags: , , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Surpriză pentru echipajul DTO Rally prezent la Raliul Clujului

Campionatul Național de Raliuri se mută în acest weekend în inima Transilvaniei, unde va avea loc Raliul Clujului, o cursă...

Închide