Goodyear introduce două noi dimensiuni în linia sa de produse reșapate

| 20 noiembrie 2015 | 0 Comments

Goodyear_TreadMax_FUELMAX _D_Line_ExtensionNoi dimensiuni în gama de produse reșapate pentru economii de carburant de la Goodyear. Produsele din extinderea liniei din gama TreadMax FUELMAX deja disponibile.

Goodyear introduce două noi dimensiuni în linia sa de produse reșapate destinate eficienței consumului de carburant TreadMax FUELMAX D. Noile dimensiuni ale anvelopelor reșapate din categoria produselor premium de la Goodyear sunt 295/60R22.5 și 315/60R22.5. Ca toate celelalte versiuni ale TreadMax, noile dimensiuni ale anvelopei FUELMAX D oferă o performanță similară cu echivalentele lor pe linia de produse noi.

“Suntem încântați să adăugăm noi dimensiuni la gama noastră de succes, TreadMax FUELMAX D, ce cuprinde produse din categoria premium de anvelope reșapate. Reșaparea este esențială dacă operatorii doresc să obțină maximum de beneficii economice de pe urma anvelopelor lor de camion. Aceasta scade costul per kilometru precum și costul total de deținere al anvelopei,” a spus Grégory Boucharlat, Director Retread Operations pentru Goodyear Europa Orientul Mijlociu și Africa, citat de autostiri.ro. “Producția noastră in-house pentru gama TreadMax replică procesul de producție original utilizând aceleași materiale pe care noi le folosim și în cazul fabricării anvelopelor noi. Datorită acestui fapt, anvelopele noastre reșapate din gama TreadMax au o performanță similară cu cea a anvelopelor noi. În cazul gamei noastre FUELMAX, beneficiul cheie este eficiența consumului de carburant.”

Produsele Goodyear TreadMax sunt produse numai de Goodyear în unitățile sale din Riom Franța, Wittlich Germania și Wolverhampton Marea Britanie, utilizând cele mai înalte niveluri de control al calității și aceleași standarde de calitate ca și cele aplicate la fabricarea produselor noi.

Folosind numai ultima generație de carcase de la Goodyear cu același compus și același profil al benzii de rulare ca și în cazul anvelopelor noi de la Goodyear, anvelopele premium reșapate TreadMax oferă o performanță similară cu cea a anvelopelor noi.
Odată cu extinderea liniei, Goodyear oferă acum produsele sale reșapate după matriță TreadMax FUELMAX D în cinci dimensiuni populare:

315/8022.5
315/7022.5
295/80R22.5
295/60R22.5 – NOU
315/60R22.5 – NOU
Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Ciprian Lupu, primul pilot profesionist, utilizator de scaun rulant – partener oficial Auto Chelu la Campionatul Național de Viteză în Coastă

Auto Chelu este un susținător al automobilismului sportiv de mult timp, iar acest parteneriat este încă o dovadă a implicării...

Închide