Geneva 2011. Dinamism şi calitate Cruze hatchback – premieră mondială

| 2 martie 2011 | 0 Comments

Versiunea de serie a noului Cruze hatchback va fi prezentată în premieră la Geneva. Lansarea este programată într-un moment perfect pentru Chevrolet, producătorul sărbătorind câştigarea în premieră a Campionatului Mondial de Turisme în decembrie, cu modelul Cruze cu patru uşi.Lansarea noii versiuni hatchback oferă clienţilor un model de caroserie alternativ la sedanul premiat şi reprezintă o altă dovadă a intenţiei Chevrolet de a îmbunătăţi raportul calitate-preţ oferit de producătorii de top de pe piaţa europeană.

În Europa, segmentul compact reprezintă un sfert din piaţa totală, iar modelele hatchback joacă un rol foarte important, reprezentând aproximativ 65% din totalul vânzărilor aferente.

Cu linia atractivă şi impetuoasă a acoperişului, specifică modelelor coupe, şi cu consolele scurte în faţă şi spate, noul Cruze hatchback are acelaşi dinamism al posturii ca varianta sedan şi poate fi recunoscut instantaneu.

Este utilizată structura monococă, pentru a asigura niveluri ridicate de stabilitate şi manevrabilitate, adecvate cerinţelor clienţilor europeni. Într-adevăr, a convins deja clienţii Chevrolet din toată lumea, lucru dovedit de faptul că, în 2010, vânzările pentru modelul Chevrolet notchback au depăşit toate estimările, devenind cel mai bine vândut autoturism al mărcii.

Volumul de încărcare al variantei Cruze hatchback este de aproape 400 de litri, acesta fiind prevăzut cu scaune spate fracţionabile 60/40. Vânzările sunt programate să înceapă la jumătatea anului 2011.

Mulţumim PR-ului Manager Chevrolet Romania Florentina Stoica


Tags: , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Arta camuflajului

Menținerea suspansului până la momentul premierei. Camuflajul: de la rolul funcțional, la artă.

Închide