Am fost alaturi de echipa Universitatii Transilvania Brasov #BlueStreamline pe circuitul de la Silverstone

| 16 iulie 2018 | 0 Comments

Se implinesc 20 de ani de Formula Student pe circuitul de la Silverstone, eveniment care a devenit o traditie pe meleagurile Regatului Unit al Marii Britanii. Intr-un cadru organizatoric de exceptie, o vreme superba si o multitudine de echipe am putut asista la un festival studentesc de inginerie aplicata.

Un aer tineresc a plutit in aer, un optimism si o dorinta de afirmare formidabila. M-a cuprins bucuria revederii Hornetului, proiect la care am luat parte cand era in faza de concept, chiar inainte de a termina facultatea. Ca si in alte dati mi-a fost intarita convingerea ca bugetul conteaza in motorsport astfel ca evolutiile au fost pe masura celor care se implica in spatele studentilor.

Consider ca suntem pe drumul cel bun ca reprezentare internationala dar avem nevoie de disciplina sportiva, sponsori si oameni cu experienta care sa motiveze acesti tineri si sa ii ghideze spre performanta. Important este ca suntem pe drumul cel bun. Sa ne vedem la anul, sanatosi, voiosi si mai bine pregatiti.

Paunescu Costin, asa cum v-am transmis si in parcul de service, va felicit la scara deschisa pentru efortul, determinarea si dorinta de a ajunge sa concurati la cel mai inalt nivel. Stiu ce inseamna noptile nedormite, efortul vostru s-a vazut. Sa ramaneti la fel de optimisti iar criticile sa fie mereu constructive. Un sut in fund, un pas inainte. Ne vedem cu siguranta in 2019. Pana atunci mult succes in Spania, voi fi cu ochii pe voi. Salutari intregii echipe!

Later edit: Hornetul a fost vedeta editiei 2018. Speram ca mesajul nostru s-a facut auzit.

Text si fotografii: Adrian Apostu


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
Următorul pas în evoluția digitală: Anvelopele inteligente NOKIAN TYRES INTUITU™

Transformarea digitală a anvelopelor pentru utilaje cu capacitate de volum mare revoluționează condusul de zi cu zi și gestionarea flotei,...

Închide