spot_img

Ford recheamă în peste 35.000 de maşini în SUA şi CANADA!

Ford Motor Co va rechema la service aproximativ 35.000 camionete şi vehicule crossover în Statele Unite şi Canada din cauza unor posibile defecţiuni la sistemul electric şi a unor pierderi de carburant, care pot duce la incendii, transmite AP.

Producătorul auto american a anunţat că rechemările includ aproximativ 25.000 de camionete Ranger fabricate în 2010 şi implică rezolvarea potenţialelor probleme la alimentare, care ar putea duce la pierderi de carburant şi incendii. Nu au fost raportate pagube, apreciază Ford.

De asemenea, compania americană va rechema mai mult de 9.000 de alte vehicule pentru a rezolva o problemă de software care ar putea duce la defecţiuni ale sistemului electric şi supraîncălzire, potenţial putând cauza incendii.

Rechemările includ modele Ford Edge din 2011. Producătorul auto american a precizat că nu are cunoştinţă de niciun tip de incidente legate de vehiculele rechemate.

În vara lui 2007, Ford Europe a cumpărat de la statul român, reprezentat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), 72,4% din acţiunile Automobile Craiova, pentru care a plătit suma de 57 de milioane de euro.

Sursa: AGERPRES

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,113FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri