Ford premiază fabrica de anvelope Continental din Timișoara

| 24 ianuarie 2015 | 0 Comments

Continental Anvelope TimisoaraContinental Anvelope Timișoara a primit cea mai înaltă recunoaștere internațională oferită de către Ford – Q1. Aceasta se acordă în urma unui set de evaluări, care vizează mai multe paliere de funcționare a producătorului de anvelope.

Continental a produs și livrat către Ford aproape 600.000 de anvelope în anul 2014. Este vorba despre trei modele: ContiEcoContact 3, ContiPremiumContact 2 și ContiProContact. Acestea sunt folosite pentru modelele Ford Fiesta, B-Max și Tourneo Courier și Tourneo Connect.

Atingerea nivelului Q1 de către fabrica de anvelope Continental din Timișoara a beneficiat de ghidarea dlui Slavomir Mahrla, STA Ford (Supplier Technical Assistance),  precum și de echipa Ford Key Account Management din Hanovra, Germania. ”Această distincție subliniază abordarea ”Calitatea pe Primul Loc” a Continental”, confirmă echipa Ford Key Account Management, Odată cu primirea distincției Q1, echipa Ford Key Account Management  este în locul perfect pentru viitoarea cooperare cu Continental Anvelope Timișoara. Acesta este primul pas, iar menținerea nivelului Q1 va fi o prioritate și în continuare, iar echipa Ford Key Account Management dorește să felicite fabrica de anvelope pentru atingerea statutului Q1”, a adăugat echipa Ford Key Account Management, citat de Autostiri.ro.

Premiul a fost primit de Klaus Ohlwein, directorul general al fabricii de anvelope din Timișoara, care a subliniat faptul că: ,,Sunt mândru de faptul că munca noastră este recunoscută de clientul nostru. Distincția Q1 este dovada că efortul susținut pentru a avea un client mulțumit și-a atins ținta, și este un premiu de a cărui primire suntem foarte încântați. Sunt sigur că acesta va reprezenta o motivație în plus pentru colegii mei să producă în continuare la cele mai înalte niveluri de calitate anvelope performante În plus, acest premiu ne va accelera activitățile de îmbunătățire continuă pentru creșterea calității și a eficienței producției, cu scopul de a crește satisfacția clientului.”

Distincția Q1 este o  recunoaștere a angajamentului global pe care Continental îl arată față de calitatea produselor, dar și pentru încrederea pe care Ford o are în companie, pentru precizia livrărilor, managementul materialelor și sprijinul pe partea de inginerie și costuri.

Auditurile realizate au vizat procesul de producție al anvelopelor și comportamentul lor în condiții variate de drum și condus,  precum și alte criterii cheie pentru industria automotive, precum lanțul de aprovizionare și logistica. Performanța companiei Continental a fost de asemenea evaluată și în funcție de alți factori, precum comunicarea, munca în echipă, evaluarea managementului, standardele și certificările pentru industrie ISO TS 16949 și ISO 14001.

În urma tuturor evaluărilor făcute, fabrica din Timișoara a demonstrat că anvelopele produse aici îndeplinesc cele mai înalte criterii de calitate la nivel internațional.

VIA: Continental


Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda continuă să ofere experiențe e-Sports electrizante: Mazda – RX-Vision GT3 Concept

Mazda RX-Vision GT3 Concept Online Oportunitatea de a participa la campionatele FIA Gran Turismo Noul model de curse virtual Mazda,...

Închide