spot_img

Final perfect pentru echipa Real Racing la Targu Secuiesc

Andrei Margarit termina sezonul cu inca o victorie

Pilotii echipei Real Racing au dominat mansele finale de duminica, din ultima etapa a sezonului in Campionatul National de Karting desfasurata pe circuitul de la Targu Secuiesc.

Cei patru piloti ai echipei Real Racing au avut o duminica perfecta si au dominat cursele de la clasele Pufo si Mini. Andrei Margarit, noul campion la clasa Pufo, a terminat sezonul in forta castigand ambele manse finale de duminica, ramanand astfel neinvins in acest sezon la clasa Pufo. „A fost un sezon perfect pentru mine. Am castigat toate cursele si asta ma face foarte fericit. S-a terminat un sezon, dar pregatirea continua pentru ca 2014 va fi un an dificil”, a spus Andrei Margarit.

Ada Arsene a obtinut cel mai bun rezultat din 2013

Ada Arsene a confirmat forma buna de sambata si in mansele de duminica si a incheiat ultima etapa  a sezonului pe locul secund. „Era greu sa-l inving aici pe Andrei, iar in aceste conditii locul doi este perfect. Imi pare rau ca s-a terminat sezonul pentru ca sunt intr-o forma buna acum. De abia astept urmatoarea competitie”, a spus si Ada, dupa etapa de la Targu Secuiesc, citata de Autostiri.ro.

Kristopher Schlett castiga cursa de la clasa Mini

Si la clasa Mini, pilotii Real Racing au facut spectacol. Kristopher Schlett a avut o evolutie fara greseala care i-a adus victoria in ambele manse. „Stiam inca de ieri ca pot castiga dupa ce am stabilit de fiecare data cel mai bun timp in cursele de calificare. Astazi totul a functionat perfect si ma bucur ca am castigat aici”, a spus Kristopher Schlett, citat de Autostiri.ro.

Andrei Ponta a revenit pana pe locul secund

Si Andrei Ponta a reusit sa-si gaseasca ritmul pe circuitul de la Targu Secuiesc si, dupa ce sambata nu a urcat mai sus de locul patru, a terminat pe locul secund in spatele colegului sau de echipa. „Am reusit sa cresc ritmul fata de ieri si asta este cel mai important. A fost un sezon in care m-am acomodat la aceasta clasa si cred ca pot fi competitiv . Asta conteaza acum si faptul ca am terminat sezonul pe podium ma bucura foarte tare”, a spus si Andrei Ponta.

Etapa de la Targu Secuiesc a fost ultima din calendarul competitional pe 2013, dar pe 12 – 13 octombrie este programata si Cupa Romaniei. „A fost un sezon bun pentru echipa noastra si sunt mandru de pilotii care au concurat pentru noi. Deja incepem pregatirea pentru anul viitor, iar Cupa Romaniei este un test important pentru noi”, a spus Constantin Raileanu, managerul echipei Real Racing, citat de Autostiri.ro.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro de PMRacing

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri