Familia Rădăcini Motors Braşov are acum un nou membru: Honda

| 13 mai 2014 | 0 Comments

Reteaua de parteneri Honda în România s-a extins prin includerea unui nou reprezentant al mărcii la Braşov, Rădăcini Motors Braşov.

Clienții din Braşov pot apela la serviciile complexului cu showroom și service pentru vânzări de autoturisme cât și pentru operațiuni și produse after-sales, inclusiv piese și accesorii originale.

Rădăcini Motors Braşov oferă clienţilor săi, pe lângă servicii de cea mai înaltă calitate vânzare / post-vânzare şi preţuri promoţionale pentru modelele noului brand.

Puteţi testa şi admira modelele Honda la showroom-ul din Braşov, de pe Calea Bucureşti nr. 124-126. Lansarea oficială a avut loc în cadrul Salonului Auto Braşov 2014 din cadrul Braşov Bussines Park,  duminica, 11 mai 2014.

Printre modelele brandului Honda pe care puteţi să le testaţi şi admiraţi, le meţionăm pe:  Honda CR-V, Honda Accord,  Honda Civic.

Rădăcini Braşov este distribuitor şi service autorizat pentru mărcile: Honda, Opel şi Mazda si service autorizat Chevrolet. Pentru a obţine mai multe informaţii despre caracteristicile şi performanţele acestor modelele nu ezitaţi să contactaţi la nr de telefon 0268.311.123, noul reprezentant Honda, Rădăcini Braşov.

Noi am plecat la drum, intr-un test drive cu Honda Civic. Revenim cu date şi impresii.

SOICHIRO HONDA – IMPARATUL VISURILOR

„A invata inseamna a te corecta. A fi pregatit pentru asta inseamna succes. Fara aceste doua-viziuni si vointa succesul nu este posibil.”

„Tehnica este a tuturor celor ce se ocupa de ea.”

„In spatele tutoror planurilor si intreprinderilor stau oameni, oameni cu dreptul la fantezie si gandire.”

„Singurele momente cu adevarat valoroase in viata unui om sant acelea in care sufletul este atins.”

„Succesul ia fiinta din osteneala si reflexie.”

„Actiunea fara filozofie este o arma mortala. Filozofia fara actiune nu are sens.”

Soichiro Honda? Un om extraordinar. A fost un visator, un non-conformist si un inginer versat. A avut puterea de a visa intr-o lume extrem de rigida. Visurile sale l-au ajutat sa inoveze si sa aduca numele sau pe buzele oamenilor din lumea intreaga. Honda Motor Company, compania pe care a infiintat-o in 1948 ca si producator de motociclete, iar din 1963 si de automobile, este departe de a fi un colos de rangul General Motors, Ford sau Toyota. Si totusi ramane cel mai inovator constructor din lume. Si pentru ca Soichiro Honda a avut puterea de a visa.

Drum bun şi numai bine!

Credit foto:  Dan STRAUTI


Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Transalpina Challenge: 94 de piloți la start

Emil Nestor poate deveni, în premieră, campion național la viteză în coastă, iar pentru asta mai are nevoie de un...

Închide