Emil Nestor bifează primul titlu de campion național din cariera

| 20 septembrie 2020 | 0 Comments

Etapa cu numărul 5 din Campionatul National de Viteza in Coasta -Transalpina Challenge aduce cu ea și definitivarea podiumurilor în Campionatul National.

Desfășurata pe traseul spectaculos ce leagă orașul Novaci de stațiunea turistica Ranca, aceasta etapa se pare ca a fost piesa finala în definitivarea titlului de campion național pentru Emil Nestor. De-a lungul întregului sezon acesta s-a impus fantastic in toate cele 5 etape desfășurate, reușind sa doboare record după record, asigurându-și încet încet fotoliul de lider al campionatului.

Aflat în lupta strânsă cu Silviu Dumitrescu în aceasta etapa, Emil Nestor reușește sa își păstreze avansul considerabil obținut în timpul antrenamentelor cronometrate, timpul sau fiind de 02:30,147 iar al lui Dumitrescu de 02:30,327, ceea ce face ca aceasta mica diferența sa ducă la o adevărată lupta în traseu.

Prima manșa de concurs schimba datele problemei iar adversarul direct al lui Emil Nestor, Silviu Dumitrescu are o ieșire în decor, pierzând astfel lupta pentru titlu, iar timpul obținut de acesta este de 2:29,070. În luptă intra acum pe a doua poziție bulgarul Stefan Stoev, iar Bogdan Cuzma vine pe a treia poziție.

A doua manșa de concurs ii conferă  poziția fruntașă a clasamentului, obținând un timp incredibil de

Cu aceasta etapa, Campionatul National de Viteza in Coasta are un nou campion, în persoana lui Emil Nestor.

Ultimul spectacol al sezonului se va desfășura la Brașov la începutul lunii octombrie, pe bine-cunoscutul traseu ce leagă orașul de stațiunea Poiana Brașov, astfel, pentru Emil rămânând doar un singur record de viteza de bătut.

Credit foto: Ana – Maria Florea


Tags: , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Sinaia, din nou in carti

Dupa ce in sezonul competitional 2020, din cauza pandemiei generata de noul coronavirus, cocheta statiune de la poalele Bucegilor a...

Închide