Emil Nestor bifează podiumul și în a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta

| 3 august 2020 | 0 Comments

Campionatul National de Viteza in Coasta și-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână cea de-a treia etapa. Traseu de la Rasnov le-a fost gazda celor 88 de concurenti în cele doua zile de concurs, participanții fiind dispuși în 2 divizii.

Sezonul 2020 se dovedește unul bun pentru pilotul Emil Nestor, care, la bordul unei Norma M20 reușește sa stabilească un nou record de Viteza, pe prima manșa se concurs oprind cronometrul la 1:47,777. „Pentru etapa asta surpriza mea a fost ca distanta de timp intre mine si Silviu a fost mare, ma asteptam sa avem timpi mai apropiati, banuiesc ca a avut ceva probleme. In rest e o etapa foarte tehnica, asfalt destul de denivelat, nu am fortat. Sunt bucuros ca chiar si asa am reusit sa bat recordul lui Simone.”

Cea de-a doua manșa de concurs ii aduce lui Nestor timpul de 1:48,179, ceea ce îl face sa avanseze in fata lui Silviu Dumitrescu și a lui Mihai Leu care a ocupat locul trei în aceasta etapa, doar trei etape despartindu-l de titlul de Campion Național.

Următoarea etapa din Campionat este programata sa se desfășoare pe traseul de la Baia Mare.

Credit foto: Dan Strauti – autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
A doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești va avea loc în perioada 6-7 august 2021

Cea de-a doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești organizată de catre ACS Rally Spirit va avea loc in...

Închide